Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik unngår Road Rage

I den moderne, hektisk verden stress er en konstant og miste beherskelsen en tilsynelatende uunngåelig bivirkning. Når dette skjer med noen som kjører, vi kaller det veien raseri. Å miste besinnelsen i en drivende situasjonen er potensielt livstruende og lett forebygges. Ingen individ eier veiene vi kjører og være en høflig driver er første skritt i å forebygge road rage. Instruksjoner
en

Få nok hvile. En god natts søvn og en tilfredsstillende frokost er ofte nok til å holde oss rolig og fokusert på stasjonen å fungere. Sleepy drivere er irritabel drivere og gjør forholdene usikre for alle på veien.
2

Planlegg ruten din og la deg selv god tid til å nå dine mål.
3 < p> Husk at du ikke eier veien. Mange føler en følelse av rett når de setter seg bak rattet, men innser at veien er delt mellom en rekke mennesker som prøver å få et sted kan bidra til å holde ting i perspektiv.
4

Vær årvåken og varsle endringer i trafikken. Erkjennelsen av potensielle farer før de oppstår vil spare temperamentet og problemer senere. Alltid vet hvor mange biler er rundt deg, hva den generelle hastigheten er, og bruke perifere visjoner for å se etter uventede signaler fra andre sjåfører.
5

Hold deg rolig når noe skjer. Å miste besinnelsen og banne på andre sjåfører er absolutt ingen måte å oppføre seg under noen omstendigheter. Tålmodighet og samarbeid er den beste måten å håndtere ulykker på veien.
6

Ta nødvendige pauser på langdistanse reisene. Trangt i en bil time etter time kan gjøre deg både fysisk uvel og lett frustrert. Tillat deg selv tid til å slappe av.
7

La de små ting går. Hvis noen hastigheter foran deg, nesten skjærer du av, men ikke gjør det, glemmer å bruke deres tur signal, bare glemme det. Det er virkelig ikke verdt å krangle om.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147860.html

Previous:
Next:

driving tips