Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre i snø

Kjøring i snø er mye vanskeligere for alle som ikke har vokst opp i kaldere klima. Men det er en ferdighet som kan læres hvis du bruker sunn fornuft og utvise forsiktighet. Det er også viktig å ha beredskap elementer på hånden og ikke få panikk i tilfelle en spin-out. Du trenger:
kjettinger eller vinterdekk
lommelykt
Batterier
varmt teppe
Vann en mobiltelefon
CB-radio (valgfritt)
Førstehjelpsutstyr
Skrutrekkere, tang og skiftenøkkel i en verktøykasse
Vis flere instruksjoner
en

Sett kjettinger i bagasjerommet hvis du har tenkt å kjøre til fjells, eller hvis det er påkrevet av loven i staten (sjekk med din lokale Department of Motor Vehicles). Du foretrekker kanskje vinterdekk, men hvis du vil ofte kjøre i snøen. Imidlertid er det mest viktig del av snø kjøring å sørge for at du har gode vanlige dekk til å begynne med. Du bør være i stand til å sette en fjerdedel mellom sporene dine løpebaner og bare se halvparten av det. Du trenger god trekkraft fra dekkene før du hodet ut på veien. Det beste alternativet er å kjøpe nye dekk i begynnelsen av hver vinter sesong hvis du bor i de nordlige delene av landet eller på fjellet. Hvis du ikke har råd til å gjøre det, må dekkene inspisert i oktober, før den virkelig dårlig vær kommer.
2

Reduser farten din ved første tegn på snø. Mens regnværsdager mener sjåførene bør redusere hastigheten med ca 10 mph, når snøen faller hardt - for eksempel en tomme per time - eller når det på annen måte kan beskrives som "pakket", må du skjære hastighet i to. I mange deler av USA, vil du se våghalser suser forbi deg. Ikke kopiere dem. De er ledet til problemer, og hvis de er heldige, vil en motorvei patrulje offiser stoppe dem før et tre gjør det for dem.
3

Vend dine nærlys på en gang.

4

Forbli rolig i tilfelle av en spin-out. Ikke styre hjulet enn å holde hjulet rett. Du ønsker å lette foten vekk fra gasspedalen umiddelbart. Ikke forsøk å styre til hjulene grep på veien igjen. Men hvis du ikke har den luksus av sekunder (ideelt sett) det tar for hjulene til å gripe veien, styrer forsiktig i den retningen du ønsker å gå med foten på pedalen.
5 < p> Hold varm. Kontroller at du har tepper i bilen. Ovnen kan brekke, eller ulykker på veien kan skape lange køer. I tillegg til et teppe, sørg for at du er buntet opp i passende vinterklær. Ikke kjør ut av huset i shorts og flip flops når det er snø ute!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147961.html

Previous:
Next:

driving tips