Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Tips om Trekke Reise Tilhengere

Reise trailere er en populær måte for folk å nyte utendørs. Men på grunn av sin vekt og mangel på smidighet, trenger spesiell omsorg for å bli tatt når du sleper dem. Hvis du er ny til å hale en trailer, hjelper det å få følelsen for prosessen ved å praktisere i en tom parkeringsplass eller annen åpen plass. Siden et kjøretøy må akselerere og bremse saktere når du trekker en tilhenger, samt behov for ekstra rom ved å svinge, er det viktig å kjøre ved moderate hastigheter når det er mulig. Sikkerhetskopiering til Park

Du vil sannsynligvis være å bruke tid sikkerhetskopiering tilhengeren inn campingplasser og din egen innkjørsel, så det vil være nødvendig å lære hvordan du sikkerhetskopierer riktig. Fordi sikten kan være vanskelig når du rygger, selv med speil, ha noen utenfor kjøretøyet veilede deg hvis mulig. Drei rattet i den retningen du vil at tilhengeren å gå. Det er viktig å snu hjulet sakte for å foreta eventuelle nødvendige justeringer. Hvis vinkelen blir for skarpe, rette bilen og starte prosessen på nytt.
Passing

Når passerer et annet kjøretøy, kan du prøve å vente til du kjører på en flat , nivå delen av motorveien. Sørg for å signalisere i god tid før feltskifte, da lede bilen sakte inn i forbikjøringsfeltet. Hvis tilhengeren begynner å svaie på grunn av vind eller fra utkastet forårsaket av andre biler, ta foten vekk fra gasspedalen og unngå å prøve å kompensere ved å over-styring. Det er best å unngå passerer på smale veier hvis mulig, siden skyve av tilhengeren på en myk skulder kunne føre til at kjøretøyet skal foldekniv.
Braking

Ekstra forsiktighet bør utvises når du stopper et kjøretøy trekke en trailer. På grunn av den ekstra vekten, vil det ta lengre tid å komme til en fullstendig stopp så tailgating bør unngås. Tilhengerbremser kan tilsettes for å gi ytterligere bremsekraft i tillegg til kjøretøyets bremser. Disse tillater føreren å styre traileren fra slepet kjøretøyet, og er også nyttig for å hindre svaie når du passerer eller blir vedtatt. Å lære om de mange forskjellige typer tilhengerbremser, se ressursen området nedenfor. Skifte til et lavere gir og lett trykk på bremsepedalen kan være en effektiv måte å stoppe gradvis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148109.html

Previous:
Next:

driving tips