Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lage Diesel Fuel Effektiv

Diesel biler har noen av de mest drivstoffeffektive motorer på markedet. 2009 Volkswagen Jetta TDI blir minst 40 miles per gallon. Nye dieselmotorer er renere, og kan passere utslippskrav i alle stater. Kjøring teknikker og motor vedlikehold kan gjøre dieselbiler enda mer drivstoffeffektive. Du trenger
Diesel drivstoff additiv
Vis flere instruksjoner
en

Hold motorens drivstoff sprøytebrukere ren. Legg til en diesel tilsetningsstoff til din gass tank hver gang du fyller opp. Erstatte injektorer hver 75.000 miles.
2

Bruk air condition med måte. Klimaanlegget bruker omtrent fem hestekrefter til å operere. Dieselmotorer som regel har mindre enn 150 hestekrefter, noe som er lavt sammenlignet med gassmotorer. Slå klimaanlegg av når det er mulig, spesielt hvis du kjører opp en bakke.
3

Alter din kjørestil. Hvis du forventer en stopp fremover, ta foten av gassen og glir til en stopp i stedet for akselererende og måtte trykke hardt på bremsen. Akselerere sakte og holde en konstant hastighet på motorvei. Bruk cruise control, når det er mulig.
4

Sørg for at dekkene er fylt til deres anbefalte nivået. Dekk som er lav på luft krever mer motorkraft for å rotere og redusere drivstofforbruk.
5

Bruk riktig type diesel. Se i bilens eiere manuell å finne den type olje som trengs, for eksempel 10W-30 eller 5W-40. Ved hjelp av en type olje som er tykkere enn anbefalt tar mer makt til å bevege seg gjennom motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148045.html

Previous:
Next:

driving tips