Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forhandle Rundkjøringer

Karuseller ble utformet for å bedre trafikkflyten på tungt utnyttet kryss . Tenk på det som en sikkerhetsfunksjon som alle, men eliminere muligheten for en frontkollisjon og får en billett for å kjøre på rødt lys. Du vil aldri trenger å vente bak en sky driver å foreta en venstresving. Mens ved første forvirrende , studere diagrammer som presenteres i linkene vil avklare prinsippet om å forhandle fram en rundkjøring . En viktig ting å huske er at alle USA-baserte rundkjøringer flyt i mot klokka . Det er noen små forskjeller mellom enkelt-og multilane rundkjøringer . Instruksjoner
en

Approach rundkjøringen nøye. Følg skilting for lane oppdrag i en multilane situasjon . Hvis du skulle ta til venstre opprinnelig , du fortsatt trenger å være i venstre kjørefelt som du ville i alle kryss .
2

Watch trafikken som kommer fra venstre og flette inn i flyten når det er trygt . All trafikk går i samme retning rundt sirkelen . Trafikk inn strømmen må vike.
3

Forhandle sirkelen , alltid ser etter noen som kan skifte kjørefelt inn i ditt, og gå ut av sirkelen på det planlagte gate .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148303.html

Previous:
Next:

driving tips