Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik skjuler Keys på en bil

Istedenfor å bruke $ 20 hver gang du låse nøklene i bilen eller ringe rundt til venner og slektninger med reservedeler til kausjon deg ut, ta ansvar. Skjul et ekstra sett med nøkler til bruk når du er låst ut av bilen, eller til huset ditt. Gjemmer seg et ekstra sett er ikke en vanskelig oppgave å utføre i det hele tatt, og vil hjelpe deg å unngå stressende situasjoner. Du trenger:
Reservedeler døren nøkler
Reservedeler bagasjerommet nøkler
Spare tenningsnøkkelen
Sterk magnet
Magnetic Hide-A-Key boksen
Vis flere instruksjoner

en

Skaffe ekstra kopier av døren, bagasjerommet og tenning nøkler. Du vil være i stand til å lage kopier av døren og bagasjerommet tastene på de fleste jernvareforretninger, men tenning nøkler kan være litt mer komplisert.
2

De fleste nyere biler er utstyrt med tenning nøkler som inkluderer en databrikke , dette er for å beskytte mot tyveri. Bare din forhandler, eller en forhandler av din spesifikke kjøretøy, kan ringe eller bestille deg en ekstra tenningsnøkkelen.
3

Kjøp en sterk magnetisk pinne eller en magnetisk Hide-A-Key boksen . Magneten må være sterk nok til å holde seg til undersiden av bilen din når du reiser. Kontrollere styrken av magneten ved å teste hvor vanskelig det er å trekke magneten fri fra en metallflate. Hvis flere alternativer er tilgjengelige, velger magnet du har den vanskeligste tiden å fjerne, men er ikke så vanskelig for deg å fjerne når du trenger å trekke nøklene løs.
4

Skjul tenningsnøkkelen på innsiden av kjøretøyet. Aldri skjule et tenningsnøkkelen på utsiden av bilen, bør en tyv finne ut tenningsnøkkelen, vil han mest sannsynlig være i stand til å både åpne dørene og starte bilen, noe som gjør et tyveri enklere. Skjul tenningsnøkkelen i et mindre opplagt sted, for eksempel under en flyttbar askebeger eller i fritiden dekk kupé av bagasjerommet.
5

La døren eller bagasjerommet tastene for å magnetisere til magnet stripe eller plassere dem i den magnetiske Hide-A-Key boksen. Fest magneten brikke på undersiden av bilen, skjult fra visningen av forbipasserende. Ikke fest den magnetiske brikke og nøkler mens noen ser på å se hvor du vil feste nøklene. Plasser den magnetiske brikke på et sted du lett kan komme når du trenger reservedeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148222.html

Previous:
Next:

driving tips