Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan leie en bil med Cash

Mange bil - utleie selskaper ikke tillater sine kunder å leie biler med kontanter eller debetkort , men er denne trenden i endring. For eksempel, gjør Budget tillate kundene å bruke penger til å leie ut sine biler , men kundene må fylle ut flere skjemaer og gi ytterligere informasjon før du gjør det . Rent- a- Wreck er et annet selskap som aksepterer kontanter på noen, men ikke alle, steder . Instruksjoner
en

Ring bil - utleiebyråer i ditt sted eller destinasjon og spør om de akseptere kontanter . Som et innledende skritt , må du finne et utleie selskap som vil akseptere kontanter , ikke alle av dem gjør. Per august 2009 , Budget og Rent- a- Wreck er to som godtar kontanter på ulike steder .
2

Følg selskapets krav for å leie en bil med kontanter. For eksempel, på Budget må du ringe (866) 371-4978 minst fire til seks uker før du leier bilen for å se om du er kvalifisert til å leie en bil fra Budget ved å betale kontant .
3

gi selskapet med eventuelle kontanter eller penger bestillinger som kreves for å reservere din leiebil. Dette vil variere fra selskap til selskap . På Budget , må du levere en $ 15 depositum betalt med sjekk eller postanvisning .
4

Ankom bilutleie selskap og anbud de nødvendige kontanter . Vær forberedt på å hoppe gjennom noen ringer , though. Selskapet kan kjøre en kredittsjekk på deg eller du må forlate et stort innskudd .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148156.html

Previous:
Next:

driving tips