Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvor å låse opp en Fuel Door

Siden drivstoffet er alltid en verdifull handelsvare, har mange bilprodusenter adressert behovene til sine kunder ved å installere låse drivstoff dører som en anti-tyveri-enhet. Men hvis du ikke er kjent med låsemekanismen på bilen du kjører, kan du møte en frustrerende ildprøven prøver å få den åpen. Heldigvis er de fleste bilprodusenter holde seg til et begrenset antall av drivstoff dørlåsingsskruene mekanismer, og du kan sannsynligvis finne den på bilen din ved å søke på noen viktige steder. Du trenger
Elektronisk ekstern fjernkontroll (kanskje ikke tilgjengelig)
bilens brukerhåndbok
Vis flere instruksjoner
en

Consult bilens brukerhåndbok, hvis det er praktisk, for å se om det er drivstoff dør opplåsing som er spesifikke for din bil. Dette er den mest nøyaktige og pålitelige kilden for informasjon om din bil.
2

Undersøk drivstoff døren fra utsiden. Hvis den har et nøkkelhull i det, prøv å sette inn tenningsnøkkelen og bruke den til å åpne døren. Hvis dette ikke fungerer, eller hvis det ikke er noen nøkkelhull, går du videre til neste trinn.
3

Prøv å trykke inn på hver side av drivstoff døren. Noen drivstoff dører er faktisk ikke låsing drivstoff dører, men har inntrykk av låsing drivstoff dører fordi de mangler den lille innrykk, slik at du kan snu drivstoff døren åpen for hånd. Disse drivstoff dørene åpnes ved å skyve på den hengslede side snarere enn ved å trekke ut på den åpne siden. Hvis dette ikke fungerer, går du videre til neste trinn.
4

Sjekk den elektroniske ekstern nøkkelen fob, hvis du har en. Se etter en knapp merket med ord eller et symbol som kan indikere drivstoff døren og prøve det hvis du finner det. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å låse opp alle dørene bil med nøkkelen fob og deretter åpne drivstoff døren for hånd. Hvis dette ikke fungerer, går du videre til neste trinn.
5

Sjekk kupeen for et drivstoff dør utløserspaken. Hvis det er slik en spak i bilen din, vil beliggenheten være i bilens instruksjonsbok. Hvis du har til å finne det uten den manuelle, de sannsynlige steder inkluderer dashbordet, nedre deler av dashbordet rundt førersetet, gulvet mellom førersetet og døren, på innsiden av hanskerommet og innsiden av senteret konsollen.
6

Se service avdelingen på nærmeste forhandler for bilens gjøre hvis du fortsatt ikke kan låse opp drivstoff døren. De bør være i stand til å fortelle deg den riktige fremgangsmåten, og kan selv være i stand til å tilby deg kjøretøy-spesifikke tips på å få den åpen. Hvis du finner ut gjennom denne prosessen at din låst drivstoff døren er et resultat av en feil, kan du også være i stand til å gjøre en tjeneste avtale med dem for å få det løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148068.html

Previous:
Next:

driving tips