Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hva er korsryggstøtte i en bil?

Korsryggstøtte i biler er en måte å hjelpe både sjåfører og passasjerer mens du sitter i bilseter. De er ment å korrigere dårlig holdning som har resultert i leger som behandler et alarmerende antall pasienter med smerter i korsryggen. I stedet for å ha sammensunket holdning kan sjåfører og passasjerer bruker nå korsryggstøtte for å sitte rett opp og få mange helsemessige fordeler fra riktig holdning. Fakta

Korsryggstøtte i biler har vært økende på grunn av en generell økning i mengden av tid brukt på kjøring og ridning en bil, baby boomers aldring med urovekkende priser og opplever sine lavere rygglidelser, og dårlig holdning. Kundene er krevende i større antall enn noen gang før å ha bilsete design inneholder korsryggstøtte. I sin tur, er det en økning i antall produkter som tilbyr korsryggstøtte i biler.
Betydning
p Med det økende antall sjåfører på veien kommer den økte klager på smerter i korsryggen forårsaket av dårlig bilsete design. Riktig korsryggstøtte i en bil er viktig fordi det kan øke antall trygge sjåfører på veien samtidig øke førerens og passasjerer generelle helse. I sin tur vil dette redusere medisinske kostnader. Bilprodusenter innser plassere betydningen av å tilby komfortabel ryggstøtte og bilsete designere stor vekt på dette området.
Identifikasjon

Korsryggstøtte i biler leveres i forskjellige varianter, avhengig av personlige preferanser av driveren. Det kan komme innebygd i bilsetet med noen produsenter tilbyr det som enten en standard eller tilleggsutstyr. Det kan være justerbar eller ikke. Eller finnes det en rekke puter og korsryggstøtte elementer tilgjengelig for kjøp i butikker. En lav pris anbefaling av noen er rett og slett rulle opp et håndkle og plassere det bak ryggen din.
Warning
p Hvis du er interessert i å finne innebygd korsryggstøtte i en ny bil du vurderer å kjøpe, vet at denne funksjonen er mer utbredt i utenlandske-laget biler. Med de økonomiske vanskeligheter at det nordamerikanske bilindustrien (tidligere kjent som Big Three-Chrysler, General Motors og Ford) har vært inne, en av de områdene de har kuttet kostnader for å spare kostnader, er at for å plassere vekt på bil sete design alternativer som korsryggstøtte. Derfor kan det være lurt å vurdere en import
Fordeler

I tillegg til den åpenbare fordelen av å ha korsryggstøtte i en bil -. At synkende nedre ryggsmerter , det er andre områder som vil forbedre i løpet av kjøreopplevelsen. Disse inkluderer: avtagende tretthet nivåer som igjen øker konsentrasjonen nivåer, øker visjon evner knyttet til en bedre hodet bevegelse, bedre pust evner, og mindre bekkensmerter. God korsryggstøtte i biler kan også øke førerens reaksjonstid, og minske trykket ubehag fra førerens halebeinet å være i feil posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148067.html

Previous:
Next:

driving tips