Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan unngå jettegryter

Fukt og været er synderne når det gjelder å skape jettegryter. Fuktigheten legger og samler i et område av veien og utvider seg når det fryser. Når temperaturen øker over frysepunktet, smelter det bare å fryse igjen som temperaturen synke. Dette frysing og tining prosessen kan skape jettegryter store nok til å skape kaos på bilen din. Her er hvordan du kan unngå jettegryter-og de påfølgende skadene på bilen din. Instruksjoner
en

Se trafikkflyt. Hvis du finner ut at alle foran deg er å gjøre en uventet omvei, ta akt. De kan skrensende å unngå en jettegryte i veien.
2

Gjør mentale notater. Når du kjører på igjen tilbake på veiene ofte reist, gjør et mentalt notat av jettegrytene. Folk ofte kjører frem og tilbake med så mye på deres sinn at de ikke husker hvordan de kom til sine destinasjoner. Tømme tankene og konsentrere seg om pendler gir deg åndsnærværelse til å unngå jettegryter snarere enn absentmindedly kjører inn i dem.
3

Beware of pytter. Regnvær kan kamuflere jettegryter. Når du nærmer deg en vanndam, ta det sakte. Det kan være en stor jettegryte i midten av dammen. Det er bedre å være safe than sorry.
4

Sjekk med din avdeling for transport. Noen statlige nettsteder har en "rapport-a-jettegryte"-funksjon. Hvis staten har en slik funksjon, sjekk med nettsiden før du legger ut på en tur ved hjelp av ukjente veier. Nettstedet informasjonen kan hjelpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147871.html

Previous:
Next:

driving tips