Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan unngå trafikk

Med all trafikk på veien i dag, ikke rart det er stressende å sette seg bak rattet. Innen du når ditt reisemål, kan du ganske muligens være sliten, sint, anspent og ulykkelig. Tar skritt for å redusere mengden stress du får når du sitter bak rattet, er gunstig for både deg selv og de rundt deg. Du trenger
datamaskin med Internett accessMap av din lokale areaPublic transport informasjon, kart, symboler, etc.Carpool medlemmenes telefon numbersBike
Vis flere instruksjoner
en

Unngå kjøring til visse tider. Mornings 06:00 og 09:00, og kvelden 04:00-06:00, er ofte den travleste tiden på veien.
2

Ta en annen rute. Bruk Google kart, Mapquest eller en vanlig papir veikart for å finne en annen måte å nå dine mål.
3

Prøv offentlig transport. Selv om du ikke kan unngå å være i trafikken, kan du unngå å bli sjåføren. Bybusser, T-bane, tog og traller er alle gode valg. På denne måten kan du nippe til din kaffe og lese avisen, alt mens du unngår stress trafikk kan føre til sjåføren.
4

Carpool med kolleger eller venner. Som å bruke offentlig transport, er du ikke pålagt å være sjåføren 100 prosent av tiden. Men i motsetning til offentlig transport, er du med venner og nære bekjente. En annen bonus er at carpooling kan gjøre deg tryggere enn å kjøre selv eller ved hjelp av offentlig transport.
5

Sykle til dine destinasjoner. Hvis alt annet mislykkes, kan du alltids sykle hvis man befinner seg innenfor en avstand du er villig til å pedal vei til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148007.html

Previous:
Next:

driving tips