Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Nyt Utility Vehicle eller UTV

The UTV startet som et redskap for å fylle gapet mellom pickups og ATV - en måte å tilby off-road allsidigheten til en all-terrain vehicle og last-bæreevne en mer trafikksikker transport. "U" i UTV står for "verktøy" - som er nøyaktig hva disse kjøretøyene gjør best - men det betyr ikke at de ikke kan være sinnsykt gøy, også. Enhver god gearhead verdt salt hans vil finne en måte å få den største mengden av adrenalin ut av noe med en motor og hjul. Der det er vilje, er det en måte å finne det gøy med alt fra UTVs til rakett skøyter. Instruksjoner
en

Finn et sted å nyte din UTV - forhåpentligvis der du ikke vil kjøre den utfor et stup, få det fast eller bli trakassert av mannen. Grus og skitt stier, gresskledde enger og isete parkeringsplasser er de beste miljøene. Unngå steder med bratte karakterer eller hjulspor som kan snu UTV, og holde seg borte fra store steiner eller hindringer som små hjul UTV ikke vil klare. UTVs vanligvis ikke har mye makt, så å finne et sted hvor du kan opprettholde momentum er nøkkelen til å nyte bilen.
2

Blow opp motoren din med en haug med lystgass. Bygge en ny motor, og holde pumping juice til du skifte jorden fra sin akse.
3

Mark ut en sti eller autocross selvfølgelig, og kjøre det sakte for å være sikker på at UTV vil gjøre det og du vil ikke dø ved å rulle over eller treffer noe. Ta med din største passasjer-rival med på turen og drive dem har en stoppeklokke mens du kjører noen flyr runder av din løype. Bytt plass og tid dem, deretter krangle om hvordan en av dere jukset og tenke opp noen unnskyldninger på hvorfor du mistet. Deretter installerer større nitrøse jets.
4

Møt opp med en gruppe lokale UTV entusiaster, får en kjede og ordne en slepebåt-of-war kamp med en annen UTV. Du kan nivået de spiller feltet litt ved hosting ditt arrangement på vått gress, is eller snø. Husk, er makt ikke alt, en godt timet rykk på rattet kan trekke motstanderen sidelengs og destabilisere ham. Tillate en solid 50 fot spillerom til seier sone for å sikre rikelig med brutal slite og sidelengs panikk.
5

Kast dine UTV inn en 2WD-high og gå drivende i noen vått gress eller på is. Hvis du har en venn med en sammenlignbar UTV, så gå drivende i tandem, perfeksjonere motsatt-lock treghet lysbilde og legge det ut på YouTube for å imponere vennene dine. Når verden gjenkjenner "gale ferdigheter", de vil komme til å utfordre deg og lage et helt nytt paradigme innen motorsport underholdning. Få noen sponsing dollar, kjøpe en Vietnam-era Chinook helikopter jetmotor og hodet til Bonneville for å sette ny fartsrekord på land. Deretter installerer større nitrøse jets.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147992.html

Previous:
Next:

driving tips