Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Trailer Backing Tips for Big Rigs

Sikkerhetskopiere en stor rigg kan være farlig. Faktisk, av alle ulykker som skjer med disse kjøretøyene, de fleste av dem har å gjøre med sikkerhetskopiering for fort. Noen ganger kan en ulykke er bare mindre som kjører inn et tegn, men det er andre farer som setter seg fast i elektrisk ledning eller treffer noen. Med praksis, kan imidlertid sikkerhetskopiere en stor rigg bli andre natur. Ta en god titt

Først, hvis du aldri har sikkerhetskopiert en stor rigg før, øve hvor det ikke er trafikk. Praksis backing i rett først, deretter endre det. Gjør dette til du er komfortabel med sikkerhetskopiering. Sørg for at alle speil, bak og side-visning, er i optimal visning posisjon.

Før back up riggen, må du ta en god titt rundt riggen for å se miljøet og hvor mye det er ledig plass. Sjekk ut retningen til der du skal flytte bilen. Ta oppmerksom på tegn og elektriske ledninger. Når du er i bilen, se på side-visning og bakspeilet for å se på endringer i miljøet som mennesker eller kjøretøy i veien.
Sikkerhetskopiering

Turn mot førersiden om mulig en gang å ha riggen i revers, trekke biler i så hardt du kan, og når du sjekker speilet, bør baksiden av lastebilen være i sikte. Gradvis tilbake i stedet se nøye fra speilene.

Når du er ca 3 meter fra backup spot, lene seg ut av vinduet for å se hvor mye plass det er igjen.


Tips og råd

Slå av distraksjoner som CB, vanlig radio, mobiltelefon og alt annet som kan få din oppmerksomhet til feil tid. Holde kroppen inne i bilen mens du er i bevegelse;. Aldri holde selv hånden ut av vinduet før bilen har stoppet

Stop beveger seg når det er andre biler rundt til du er sikker på at de er enten bestått eller la deg gå. Noen vil prøve å flytte rundt deg. Trekke så mye oppmerksomhet til deg selv som mulig for å informere biler av dine intensjoner. Hold høyre foten på bremsen i stedet for gassen bare i tilfelle noen raske stopp er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148203.html

Previous:
Next:

driving tips