Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Ride the Clutch på en Dirt Bike

Mens noen mindre skitt sykler (nemlig 100cc og under) er automatisk eller single-utstyr, de fleste større de krever bruk av en clutch og shifter mekanisme. Skifte gir på en skitt sykkel krever øvelse og tålmodighet, men når ferdighetene er mestret, vil du ha større kontroll og strømstyring på sykkelen. Du trenger
Dirt bike
Helmet
Vis flere instruksjoner
en

Sitt på dirt sykkel og gjør deg kjent med plasseringen av hver drifts-komponent: throttle på høyre håndtaket, Sett clutch hendel på venstre håndtaket og skifteren foran venstre fot pinne.
2

skitt sykkel i nøytral ved å trykke ned på shifter til det vil ikke skifte noen lenger, og deretter opp på shifter til den grønne nøytral tennes på konsollen.
3

Slå skitt sykkel på.
4 p Med motoren i gang, trekker clutch spaken helt til håndtaket, og trykk ned på girspaken. The dirt bike kjører nå i første gir.
5

Slipp clutch hendel sakte. Du vil føle at sykkelen begynner å rulle fremover. Gjenta denne prosessen til du har en god følelse for når clutchen begynner å engasjere seg.
6

Når du er klar til å begynne ridning, sakte slipper clutch hendel, og gi sykkelen en liten mengde gass . Når sykkelen ruller jevnt, kan du slipper clutchen helt og opprettholde farten med gasshåndtaket.
7

Når sykkelen når toppen av den første girserien, lukker gassen og dra i clutchen. Bruk din venstre fot til å skyve girspaken opp. Slipper clutchen og sakte ruller på gassen. Sykkelen er nå i andre gir.
8

Bruk clutch og girspaken for å holde skitt sykkel i det optimale turtallsområde for varigheten av turen. Oppoverbakker kan kreve lavere gir, mens høyere gir kan brukes til flat mark og nedoverbakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148169.html

Previous:
Next:

driving tips