Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en Oklahoma Pikepass

Over 750.000 Oklahoma bilister har valgt bekvemmeligheten og reduserte priser på en PIKEPASS på bomveier. En PIKEPASS transponder er festet til bilens frontrute og sender et radiosignal når du kjører gjennom en bomstasjon. Drivere ved hjelp PIKEPASS trenger ikke å stoppe på bomstasjonene fordi avgiftene blir automatisk trukket fra et forhåndsbetalt konto. Instruksjoner
en

Last ned og fullføre Oklahoma PIKEPASS søknadsskjema. Indikere lisens plate nummer på inntil tre biler for en pendler-konto.
2

Velg et betalingsalternativ. Automatisk påfylling kan settes opp med et kredittkort, debetkort eller bankremisse. Kontoen blir automatisk belastet når saldoen når et forhåndsinnstilt minstebeløp. Alternativt kan du legge til midler ved å betale med kredittkort eller debetkort på telefon eller ved å sende en sjekk.
3

Fullfør kreditt-eller debetkort informasjon, eller som vedlegg kansellert sjekk for automatisk bankremisse.
4

Mail eller fakse utfylt søknadsskjema eller ta det til et kundesenter. Bruk nettbutikken locator for å finne et passende sted.
5

Motta transponder per post eller få en samme dag når du søker på person.
6

Monter PIKEPASS transponder på innsiden av frontruten. Fjern den gjennomsiktige plasten tapen fra opphengningslist og fest transponder bak bakspeilet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147842.html

Previous:
Next:

driving tips