Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Forskjellen mellom Sykkel & Motor Vehicle

The Uniform Vehicle Code gir sykler rett til å operere som et kjøretøy på noen vei, med mindre annet er angitt. En syklist har de samme rettigheter og plikter som enhver motorvogn. Forutsigbarhet

Trafikk lover eksisterer for å gjøre andre kjøretøyer atferd forutsigbar. Både syklister og bilister bør følge trafikkregler for å ivareta sikkerheten.
Sykkelstier og fortau

Fotgjengere ikke følger trafikkreglene og ofte stoppe eller snu uten advarsel. Det er tryggere for både syklister og fotgjengere hvis sykler reise i veien.
Priority

Loven definerer hvem som har forkjørsrett. Et kjøretøy har ikke prioritert fordi det er større eller raskere.
Speed ​​

En sykkel kan reise i over førti miles per time. Når du svinger, sørg for at du lar nok plass for en nærmer syklist til å reagere.
Hvorfor Syklister ikke følger loven

I en perfekt verden, en syklist kunne følge alle trafikkregler. Noen ganger, bremsing og føreforhold hindre en syklist fra å fjerne hendene fra styret for å signalisere. Balanse og fart gjør det vanskelig for en syklist å stoppe og starte som en bil på lysene. Selv om de ikke har rett til å gjøre det, for sikkerhets skyld, være oppmerksom på at enkelte syklister noen ganger velger å ignorere lover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148166.html

Previous:
Next:

driving tips