Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Drive

Vri nøkkelen, trykk på gassen og går, ikke sant? Vel, er kjøringen litt mer komplisert enn som så, spesielt for nye eller uerfarne sjåfører. Les denne grunnleggende opplæringen hvis du trenger å friske opp dine ferdigheter, men husk å ikke ta disse ferdighetene ut på veien med mindre du har et gyldig førerkort. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og vri mot høyre til "Start"-posisjon, til motoren starter. Når den gjør det, la nøkkelen til å gli tilbake til "On" posisjon. Hvis du kjører i mørket eller dårlig vær, slå på frontlykter. Sette på bilbeltet ditt.
2

Sett foten på bremsepedalen og slipp i nødbremsen hvis den er på. Med foten fortsatt på bremsen, setter bilen i gir. På en normal, automatgir kolonne, "P" står for park, "R" for revers, "N" for nøytral og "D" eller "D1" for stasjonen. Å gå fremover, sette bilen i "Drive", for å gå bakover, sette bilen i
3

Plasser hendene på rattet, en på hver side "Reverse".. Ta foten vekk fra bremsepedalen og flytt den til gasspedalen. Bilen kan rulle litt selv før du gir den gass, så vær forberedt på dette. Sakte akselerere til du får opp til en behagelig hastighet.
4

hjørner og skarpe kurver sakte, om 15 eller 20 miles i timen. Signal med blinklyset på minst 100 meter før du slår hjørner i kryss. Drei rattet på en kontrollert, hand-over-hånd bevegelse, som krampetrekninger hjulet kan føre til at du mister kontrollen over bilen.
5

Brake gradvis, når det er mulig. Selvfølgelig vil hvis du må stoppe raskt, brems så fort du må, men bremse sakte gjøre for en mer komfortabel kjøretur. Begynn bremsing ca 100 meter fra en tur hvis du kommer 50 miles i timen, og om lag 50 meter unna hvis du skal 30 miles i timen. Starter med disse generelle retningslinjene, få en følelse for dine egne bremser og hvor fort du stopper.
6

Switch baner ved først å sjekke din side og speil for en klar bane, så signaliserer med din blinklys i den aktuelle retningen. Så litt vri rattet i den retningen du ønsker å gå. Rett hjulet når du har byttet kjørefelt.
7

Parkere bilen og slå av motoren når du har nådd ditt bestemmelsessted. Å parkere, bremser bilen nok til å bremse deg ned til ca 5 eller 10 miles i timen, holde foten på bremsen mens du styrer bilen inn i en parkeringsplass. Komme til en fullstendig stopp, deretter skifte bilen inn i "Park", slå av frontlysene hvis de er på og vri nøkkelen til "Off" posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147837.html

Previous:
Next:

driving tips