Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lage en Slow Driver Pull Over

Det er veldig frustrerende å bli sittende fast bak en treg sjåfør . Noen sjåfører kjører saktere enn fartsgrensen til å være ekstra forsiktige og unngå ulykker . I alle virkeligheten de er farlige på veien fordi bilene må bremse ned plutselig og den langsomme føreren risikerer en påkjørsel bakfra . Følg disse trinnene for å lage en langsom driver trekke over . Instruksjoner
en

Flash dine sterke lysene på treg sjåfør . Dette vil trekke oppmerksomhet til det faktum at du er bak ham . Hvis han er en respektabel driver han vil trekke over på neste valgdeltakelse.
2

Honk ditt horn på neste oppmøtet hvis hun ikke klarer å trekke over når du flashe skarpt lys. Dette vil bringe oppmerksomhet til det faktum at du vil ha henne til å trekke over på neste valgdeltakelse.
3

Wave armen ut av vinduet , vinket ham til å trekke over hvis tuting horn svikter å arbeide. Prøv å gjøre dette på en valgdeltakelse , slik at han får poenget. Hvis han er klar over farten sin han bør trekke over.
4

Før treg sjåfør når en passerer kjørefelt blir tilgjengelig. Ring highway patrol og informere dem om at det er en langsom sjåfør på veien forstyrrer hastigheten på trafikken .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147903.html

Previous:
Next:

driving tips