Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan du skal se på din kjøring posten uten avgift

Hvis du er shopping rundt for en ny forsikring leverandør, vil du kanskje vite hva som skjer på din sjåfør rekord på forhånd. Elementene på posten din er der på grunn av dine handlinger, basert på hva du gjorde bak rattet eller i trafikken domstol. Det er informasjonen din, og du har en rett til å se på den gratis. I de fleste tilfeller, dette trenger ikke å være en langvarig prosess. Instruksjoner
en

Søk etter statens motorkjøretøy Office Online. Klikk på spørsmål eller poster boksen for å lære hvordan du skal gå om å få kopier av din kjøring posten. Hvis de ikke er tilgjengelig elektronisk, som er trolig tilfelle i de fleste stater, sjansene er det er et behandlingsgebyr for dem til å sende disse postene til deg. Ikke gjør transaksjonen, men merk instruksjonene for hva slags informasjon du trenger for å få kjøring poster.
2

Ta med nødvendig informasjon til den lokale Department of Motor Vehicles kontor. Presenter din forespørsel til ekspeditøren, men informere dem om at du bare vil vise postene-ikke få kopier av dem, så du bør ikke måtte betale for noe. Ifølge First Amendment Project, er en god strategi for å be om å vise postene først før de bestemmer seg for om du vil kjøpe noen av dem. Dette kan være en sjelden forespørsel, så vær forberedt på noe venting hvis kontoret veiledere eller andre har å sortere ut situasjonen.
3

Forbered en Freedom of Information anmodning om å bringe til DMV kontoret . Ta med din kontaktinformasjon og hvilke poster du søker. Be om navnet på personen klagen bør rettes hvis forespørselen er avslått. The First Amendment Prosjekt råder til å alltid spørre uformelt først før du fortsetter med juridiske dokumenter. Men husk: Den påstanden er ikke hvorvidt dokumentene er offentlig posten, det er om de skal bli vist til deg gratis. Sammendrag av loven sitert av DMV ansatte kan være vage i den forstand at de indikerer kopier skal gis til en rimelig pris, det kan ikke spesifikt si at visning skal være gratis. Finn nettsiden for statens komité for meroffentlighet, solskinn lover offentlige registre og be en representant til å sende deg rettspraksis som viser eksempler på saker hvor det offentlige hadde rett til å vise, men ikke kjøpe, poster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148308.html

Previous:
Next:

driving tips