Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hva betyr Veihjelp?

Veihjelp betyr å ha noen å ringe når bilen bryter ned eller på annen måte forlater deg strandet. Vanligvis er veihjelp tilgjengelig gjennom auto forsikring eller gjennom en egen veihjelp selskap for en månedlig eller årlig avgift. Det er mange tjenester som tilbys av veihjelp. Tauing
p Hvis bilen din bryter ned og du må slepes, ringe veihjelp leverandør, og det vil sende en bergingsbil. Det er vanligvis begrensninger på hvor langt du kan slepes, men de vil få deg til nærmeste servicested.
Fuel Delivery
p Hvis du går tom for gass, veihjelp vil gi deg en liten mengde drivstoff for å komme deg til nærmeste bensinstasjon. I noen områder kan drivstofftilførsel ikke tillatt, og du vil måtte bli slept til nærmeste bensinstasjon.
Lockout

er det altfor lett å stenge døren din bil eller koffert med nøklene fremdeles inne. Hvis dette skjer, vil veihjelp sende en profesjonell til å hjelpe deg å komme tilbake i bilen og på vei.
Flat Tire

Når dekk går flatt, enten fra en utblåsning eller langsom lekkasje, vil veihjelp sende noen til å endre det. Vær oppmerksom på at hvis du ikke har et reservehjul, må du bli slept til et servicested.
Batteri Jump-start
p Hvis bilen vunnet 't starte fordi batteriet er dødt, en veihjelp profesjonell vil komme og hoppe starte bilen.
Warning

alltid på at du er på et trygt sted før ringer veihjelp. Være forberedt på en betydelig ventetid til hjelpen kommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148158.html

Previous:
Next:

driving tips