Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få bedre gass kjørelengde på en SUV

Driving en SUV har mange fordeler. De kan gi bedre grep i snøen, er de i stand til å krysse mer vanskelig terreng, og du kan dra flere ting til uansett hvor du ønsker å gå. For ikke å nevne den fine med å ha firehjulstrekk og en bil som du kan ta camping. Men det er en ulempe å ha all den plassen og allsidighet, lavere gass kjørelengde. Hvis du ønsker å holde SUV, og ikke ønsker å bytte den inn for en økonomi bil, det er en ting du kan gjøre ... lære hvordan du får bedre gass kjørelengde på en SUV. Du trenger ikke å ta noen driving kurs, eller re-lære å kjøre, kan du følge noen enkle trinn og øke SUV gass kjørelengde. Du trenger
SUV
Kart
Forbedret kjøreferdigheter
Vis flere Instruksjoner
Hvordan få bedre gass kjørelengde på en SUV
en

Det enkleste å gjøre er å ta ut noen unødvendig søppel som kan legge vekt på kjøretøyet. Hold bare de tingene du trenger for å være trygg, som et dekk jack, reservedeler og beredskap fakler. Kaster ut den gamle motoren du har vært gokart rundt, eller at kasse med sand du holdt i bilen hele vinteren (om det nå er sommer tid), og lette lastetiden. Du kan legge 'mpgs', avhengig av hvor godt din SUV utfører, hvis du mister en betydelig mengde dødvekt.
2

Fjern den gamle bilen stativ. Hvis du ikke skal bruke den bilen takstativet på din SUV, ta den av, og begynner å få bedre gass kjørelengde på SUV med en gang. En bil stativ gir mye luftmotstand, og avhengig av hvor godt SUV utfører, kan det spare deg en bunt på drivstoffkostnader.
3

Lær å kjøre SUV litt mer konservativt og du vil få bedre gass kjørelengde. Ikke ta svinger så fort, og permittere gassen når du akselererer og holde hastigheten lav, selv på motorveien. SUV er en stor bil, så jo fortere det går, jo mer energi den trenger. Dessuten vil holde en jevn hastighet og akselerasjon tregere holde motoren på et lavere turtall, og derfor bør gi SUV bedre gass kjørelengde. Prøv det ut, og du kan bli overrasket over gass kjørelengde din SUV vil få.
4

Hold dekk fylt til dekktrykk notert på dekkene. Under-oppblåst dekk skaper drag på asfalten, slik at SUV vil få bedre gass kjørelengde med bare en enkel fem minutters stopp på enhver bensinstasjon. Også vurdere et dekk som er mer drivstoff-effektive for ditt kjøretøy. Hvis du har off-road dekk med store knotter laget for gripende løs gjørme, grus og sand, kan du bli ofre bedre gass kjørelengde hvis du kjører SUV på glatte, city fortau.
5

Planlegg turer med gass lagring i tankene, unngå trafikk, klatrer opp-hill, eller svingete veier. Kombiner mindre turer til en stor tur, slik at motoren har tid til å varme opp og presterer på et høyere nivå. Motorer vanligvis får bedre gass kjørelengde når de har hatt en sjanse til å varme opp til riktig temperatur. Så lenge den ikke legger miles på ruten, gå til din nærmeste omgivelse siste, og lengst først, slik at motoren har en sjanse til å varme opp og kjøre lenger på optimal temperatur.
6 < p> Utføre alle riktig vedlikehold. Få et oljeskift, service på motoren, skyll SUV overføring, endre luftfiltre og alltid holde på toppen av motoren din vedlikehold. Endre tennplugger, rengjøre grillen, og holde chasis smurt. Dette vil forlenge levetiden på SUV-motor, og gi deg bedre gass kjørelengde som SUV blir eldre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147918.html

Previous:
Next:

driving tips