Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan leie en bil Hvis du er under 21 år gammel

Hvis du er av lovlige kjøringen alder, kan det være nødvendig å leie en bil. Men de fleste bilutleiefirmaer tjenester faller spesifikt til personer over 25 år. Dette er slik at en sjåfør kan ha en bevist kjøring posten og erfaring i de fleste forhold. Hvis du er yngre enn 25, eller enda yngre enn 21, det er mange flere regler, men det er fortsatt mulig å leie en bil. Instruksjoner
en

Kontakt utleiefirma og se om selskapet leier biler til personer under 21 år. Mer enn sannsynlig, fraråder selskapet det, men mange steder gjør leie biler til personer under 21.
2

Møt opp å leie anlegget med enten et familiemedlem eller en sjåfør over 25 år. Du vanligvis trenger å registrere deg for utleie i egen person, og du trenger en cosigner. Dette setter en del av byrden på cosigner hvis du skade bilen.
3

Presenter din førerkort, bevis på forsikring og bil påmelding til leie anlegget. De kan sjekke din kjøring posten for å se om du noen gang har vært involvert i en ulykke. Hvis du har, kan selskapet ikke leie bilen for deg.
4

Registrer deg for forsikringen. Fordi du er ung, vil Bilutleie anlegget trolig kreve deg til å kjøpe bilen forsikring.
5

Velg bilen du ønsker å leie. High-end biler kan være utenfor grensene til deg. Disse bilene er dyre å vedlikeholde og dyrt å erstatte, og det Leiebil selskapet ønsker ikke å ta en sjanse å gi den ut til noen så ung.
6

tilbake bilen på tide med tank full . Mange bedrifter treffer deg med et stort gebyr for ikke tanken fylles opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148264.html

Previous:
Next:

driving tips