Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde i en Chrysler 3.3L Van

Hvis du er den stolte eier av en Chrysler 3.3L van, du har kjøpt en av de mest drivstoffeffektive varebiler på markedet. I dagens forbruker guider, rangerer den fjerde i drivstoffeffektivitet på landsbasis. Det er fortsatt en van, skjønt, og er derfor tung by design. I 2009 modell, sjåfører får i gjennomsnitt 18 miles per gallon (MPG) i byen og 25 MPG på motorveien. Stikkordet er "gjennomsnittlig". Det betyr at det er noen eiere som jevnlig får 33-35 MPG mens andre er tøffer langs på 12. Hvis du får mindre enn gjennomsnittlig kjørelengde eller ønsker å ta skritt for å sikre at du oppnå høyest mulig drivstofføkonomi, følger du trinnene i guiden under. Du trenger
luftfilter
Tire manometer
Radial dekk
Spark Plug Wires
Oxygen Sensor
syntetisk oljeblanding
Fuel cap
Show Mer Instruksjoner
en

Få en føre foten av gasspedalen. Selv om du har en V-6, late som om det er bare en 4 sylinder og kjøre deretter. Det er en minivan, ikke en sportsbil. Fartsovertredelse koster deg penger på flere måter enn én. Kjøring 55 til 60 vil forbedre drivstoffeffektiviteten med ca 7 prosent, noe som sparer deg for gass og penger. Som en bonus, vil du ikke å bekymre deg om fotobokser og skjulte kameraer.
2

Glide når du kan. Slamming på pausene og skrikende stoppet opp er vanskelig på kjøretøyet og forbrenner drivstoff unødvendig. Når du nærmer deg en stopp, ta foten av gassen og gradvis avta. La van til kyst nedoverbakke og du kan forbedre din kjørelengde med 10 til 15 prosent.
3

Fjern overflødig vekt. Hvis du ikke trenger det for turen du tar, tar baksetet. Ikke lagre unødvendige elementer i van, og sørge for at all snø og is fjernes før du kjører. Pakk bilen så snart som mulig i stedet for å kjøre rundt med den full av dagligvarer, bagasje, sportsutstyr, etc. Hver £ 100 du slepe rundt minsker kjørelengde med 1 prosent.
4

Endre luft filtrere. Dette trinnet alene kan forbedre drivstofføkonomien med 5 til 10 prosent. En god del av dagens kjørelengde forbedring gadgets på markedet funksjonen ved å forbedre motorens luftinntak som resulterer i mer effektiv forbrenning. Eller erstatte din nåværende luftfilter med en re-brukbare en, og sørg for at du rengjør den minst en gang annenhver måned eller hver 3000 miles.
5

Kontroller inflasjon på dekk for å være sikker på at du 're ikke kjører på under-oppblåste hjul. Når den tid kommer, erstatte nåværende dekk med radialdekk. Overgangen til radialdekk, kombinert med å opprettholde riktig inflasjon, kan forbedre kjørelengde og lavere drivstofforbruk med 7 til 12 prosent.
6

Hold motoren vedlikeholdes og godt innstilt til å kjøre på sitt optimale nivå. Det inkluderer å få nye plugg ledninger og erstatte oksygen sensor minst en gang hver 50 000 miles. Kontroller at du bruker syntetiske blander når du har oljen forandret. Disse forbedringene kombinert kan øke effektiviteten med opptil 20 prosent.
7

Slå av klimaanlegget når du kjører mindre enn 40 miles per time. Det er noen debatt om hvem som er mest skadelig for drivstoffeffektivitet - ved hjelp av klimaanlegget når du reiser på motorveien som brenner drivstoff, eller åpne vinduer som gjør den van mindre aerodynamisk. Begge vil redusere det samlede resultatet, men når temperaturen stiger du har lite annet valg enn å velge en. Hvis du bor i et moderat klima, kan du stille vinduene med sol-blokkerende film og slå ventilene på høy for å gi luftsirkulasjon. Dette er ikke sannsynlig å gi nok komfort for passasjerene når temperaturen stiger over 90 grader Fahrenheit.
8

Bytt ut bensinlokket. Bensin fordamper og selene av din gasskappe slites ut over tid, og gir deg en mindre enn perfekt passform. Også prøve å fylle opp når gass måleren er rundt halv tank mark. Dette ikke bare holder deg fra å gå tom for gass, men det kan øke din kjørelengde med opptil fire miles per gallon i gjennomsnitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148030.html

Previous:
Next:

driving tips