Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Fest kjettinger et dekk

Det finnes flere forskjellige typer kjettinger, men alle er beregnet for bruk i farlige forhold, og ved lave hastigheter. De viktige ting å huske på for alle typer er at du trenger å kjøpe dem for nøyaktig dekkdimensjon, og du må øve sette dem på i tørt før du trenger dem. Deretter, når du er på veien, forutse behovet for dem og dra over og montere dem før du står fast. Du trenger:
Hansker
Vis mer Instruksjoner
Feste Chains
en

Parker bilen på et plant område med ca 10 meter klaring på alle sider av bilen og sett på parkeringsbremsen. Du trenger plass til å flytte dekkene på kjedene. Kjedene gå på drivhjulene, så på steiler for rear-wheel-drive biler, og på forsiden for front-og all-wheel-drive cars.Be fullt vitende om trafikk, bruke blinklys og slitasje lyse farger klær, hvis det er mulig.
2

Don hanskene dine. Lå ett sett med kjettinger ut foran hvert dekk på drivakselen, med pigg siden vendt ned. Bring den enden av kjettingen mot fronten av dekket, berøre den. Spre kjedet jevnt så det vil være sentrert i banen av dekket.
3

kjører bort på kjettinger ved å flytte videre rundt to meter. Still bremsen, komme seg ut av bilen og kontrollere justeringen, å sørge for at sidene av kjedene er parallell til begge sider av dekkene.
4

Bruk kroker eller klipp (avhengig av type kjettinger du har) for å koble inne kjeden først. Deretter kobler du utenfor kjeden, slik at så lite slakk som mulig.
5

Koble strammer stroppene, hvis det er aktuelt, på utsiden av dekket, engasjerende utenfor kjeden i en trekant eller stjerne mønster.
6

kjøre et lite stykke, stoppe og sjekke kjeder for justering, og skru fast om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148227.html

Previous:
Next:

driving tips