Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å appellere førerkort suspensjon

Det er flere årsaker til at førerkort kan bli suspendert. Ubetalte trafikk billetter, unnlatelse av å møte i retten, tidligere overbevisninger, forfalte barnebidrag og medisinske problemer er alle mulige årsaker til en suspensjon. Avhengig av art av suspensjon og staten du bor i, kan du være i stand til å ha din lisens gjeninnsatt. Denne prosessen varierer fra stat til stat, men du må følge de samme generelle banen for gjeninnsettelse. Du trenger
En datamaskin
abililty å fullføre DMV former
persistens å klage hvis du blir nektet.
Vis flere instruksjoner
en

finne ut hvorfor din lisens er suspendert. De fleste stater har en nettbasert tjeneste som lar deg slå opp din lisens og finne ut hvorfor suspensjon har oppstått.
2

Les om suspensjon for å finne ut om du kan søke om gjeninnsettelse. Fremgangsmåte for ulike suspensjoner er forskjellige og noen kan kreve å tilbringe tid i retten.
3

Kontakt byrået ansvarlig for suspensjon. For eksempel, hvis din lisens er suspendert på grunn av et bortfall i forsikringen, må du snakke med ditt forsikringsselskap. Hvis sene barnebidrag er årsaken, må du ta det opp med statlig organ som håndterer barnebidrag.
4

Vent til den obligatoriske suspensjon periode for å passere. Hvis lisensen ble suspendert for en viss periode av en domstol, kan du ikke søke om oppreisning til denne tid har gått.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147988.html

Previous:
Next:

driving tips