Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å gjenerobre en Sjåførens Test for eldre

Mange synes at kjøringen blir mer av en utfordring som de gamle. I en rekke stater, er pensjonister pålagt å jevnlig gjenerobre kjøring eksamener og road tester for å holde sine førerkort. Dette kan være en utfordring, men husk - det er for alles sikkerhet. Hvis du mislykkes en test, vil du ofte bli gitt en mulighet til å gjenerobre den. Du trenger:
Bil
Avtale med motorkjøretøy (hvis nødvendig)
Vis flere instruksjoner
Tar Road Test
en

For mange eldre mennesker kan stress føre til en økning i blodtrykket. Pass på å forberede deg mentalt og holde seg rolig. Husk, du har vært drivende i lang tid.
2

Vision problemer kan svekke noens kjøring, men de eldre ofte har mer problemer med å se. Sørg for at din visjon er opp til nivå med en eksamen før road test. Bruke briller hvis du trenger dem. Hvis du finner ut at du lider av grå stær, vurdere kirurgi for å fjerne dem. Husk at hvis du stryker visjonen test, kan du ikke få lov til å ta veien test!
3

Husk, i de fleste stater er det minimum hastigheter på motorveien samt Maksimumshastighetene . Hvis det er en motorvei del av din road test, må du huske å kjøre over minimum hastighet og i nærheten av fartsgrensen.
4

lukeparkering kan være en utfordring i alle aldre. Husk å snu hjulet til høyre som bilen trekker selv med fronten bilens sidespeil. Hold vettet og være rolig. Ta det sakte, og ikke vær redd for å dra ut og prøv igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148064.html

Previous:
Next:

driving tips