Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å parkere trygt i en liten plass

Parkering trygt i en liten plass kan være et mareritt. Vi har alle blitt tvunget til å gjøre det. Men når det kommer til stapper bilen mellom to andre, kan det være ganske ubehagelig. Her er noen tips om hvordan du kan parkere trygt i en liten plass neste gang du trenger det. Instruksjoner
Trekke rett i
en

identifisere stedet der du ønsker å parkere bilen. Du vil se at den er liten. Lag en vurderingssak om du får plass inni den.
2

Plasser passende blinklys på. Avhengig av hvilken retning du er på vei, vil dette være din venstre eller høyre blinklys.
3

Trekk forbi den plassen du ønsker å parkere i og bak bilen i rommet ved siden av.
4

Sjekk alle speil og snu for å sikre at det er ingen andre biler eller fotgjengere bak deg. Hvis du ønsker det, sette blinklysene på og tut for intetanende folk til å ta varsel.
5

Tilbake bilen opp mens snu hjulet i motsatt retning. Du vil merke at når du trekker bakover, står bilen samkjøre med plass foran deg. Stopp når bilen er helt rett med plassen.
6

Juster hjulet slik at det er rett og trekk inn i rommet. Du må kanskje vri hjulet litt hvis du ikke var i stand til å justere bilen helt rett. Fortsett å sjekke speil og side av hver bil for å sørge for at du har nok plass til å åpne døren og komme seg ut.
Lukeparkering i en liten plass
7 < p> Signal med høyre retningsbestemt å vise at du skal forsøke å parkere. Du kan også tute ditt horn forsiktig for å varsle de som ikke betaler oppmerksomhet.
8

Pull foran plass slik at du justere med bilen foran ønsket plass. Juster frontfanger med den andre bilens sidespeil.
9

sjekke speil og se bak deg før du begynner å sikkerhetskopiere bilen.
10

Place bilen i revers og sakte begynne å sikkerhetskopiere.
11

Slå hjulet med klokken slik at dekkene begynner å rotere mot fortauskanten. Se forsiden og baksiden av bilen for å sørge for at vinkelen som du er parkering vil tillate deg å fullføre uten å stange bilene foran eller bak deg.
12

Sett bilen på stasjonen og trekker frem som du slår hjulet mot klokken. Når du er ferdig, plasserer bilen i park. Du har nå trygt parkert i en liten plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147891.html

Previous:
Next:

driving tips