Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan søke på en EZ Pass

tiden akseptert i 12 delstater over hele østkysten, er EZ Pass ikke bare en sparer penger, men også en tid saver. Hvis du bruker tid på å reise på tvers av bomveier eller broer i stater som strekker seg så langt nord som Maine til så langt sør som Virginia og vestover til Illinois, bør du vurdere å søke om en EZ Pass. Instruksjoner
en

Bestem om ikke å søke om et personlig eller kommersiell EZ Pass konto. Generelt, personlige EZ kontoer gjelder for biler som eies eller leases i navnet til en person, og er begrenset til visse typer kjøretøy. Personlige kontoer kan ha maksimalt fire eller åtte EZ Pass koder, avhengig av staten. Kommersielle kontoer, derimot, gjelder kjøretøy som er registrert i et firmanavn og kan ha en ubegrenset mengde EZ Pass koder. I tillegg er kommersielle kjøretøyer ikke begrenset til visse typer som personlige kontoer er.
2

Søk om EZ Pass på nettet. De fleste stater tillater deg å søke om en EZ Pass på nettet ved å besøke statens EZ Pass hjemmeside. Maine innbyggere, men gjør i skrivende stund ikke har mulighet til å søke elektronisk. Maine innbyggere må laste ned EZ Pass programmet, fullføre det og send det til Maine EZ Pass kundesenter.
3

Ring EZ Pass kundesenter for staten og gjelder for transponder på telefon.
4

Mail eller faks EZ Pass søknaden. De fleste stater som godtar EZ Pass tillate sine pendlere til å sende eller fakse EZ Pass søknad til statens EZ Pass kundesenter.
5

Kjøp en EZ Pass On-the-Go. Selv om dette alternativet er ikke tilgjengelig for alle stater som godtar EZ Pass, stater som New Jersey, Delaware og New York tillate pendlere å kjøpe en EZ Pass On-the-Go fra stat-godkjente EZ Pass forhandlere. Hvis du kjøper en EZ Pass On-The-Go, må du registrere enheten i løpet av 24 til 48 timer etter bruk for første gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147959.html

Previous:
Next:

driving tips