Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik søker du etter en motorsykkel sin tittel History

Motorsykler er ofte stjålet og ødelagt, så det er viktig å kjøre en tittel historie søk for å sørge for at du ikke kjøper en stjålet eller berget motorsykkel. The American Crime Prevention Institute råder også at du utfører en motorsykkel tittelen historie søk for å sikre at motorsykkelen ikke tidligere var tittelen som en "montert kjøretøy." Hvis det var, dette betyr at det er sannsynligvis en "klonet" motorsykkel, noe som betyr at det ble montert med ettermarkedet deler, slik at den kunne svikaktig solgt til en intetanende kjøperen som et bestemt merke og modell av motorsykkelen. Instruksjoner
en

Skaff kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) for motorsykkelen. Dette nummeret vises tydelig på tittelen og på motorsykkel selv. Hvis du får det antallet fra tittelen, også sjekke VIN vises på motorsykkelen for å sikre at de er de samme. Hvis de ikke er, så tittelen ikke tilhører denne motorsykkelen. På motorsykkelen, er en metallplate som inneholder den 17-sifret nummer VIN festet til styrekrone. Du trenger dette nummeret for å søke etter motorsykkelens tittelen historie.
2

Ring din lokale politiet eller Department of Motor Vehicles (DMV) og be dem om å kjøre en sjekk på tittelen status av motorsykkelen . Dette vil varsle deg om eventuelle alvorlige problemer med tittelen (for eksempel hvis bilen har blitt rapportert stjålet). For en liten avgift, vil DMV i enkelte stater kunne gi deg en tittel historie av motorsykkelen. Kontakt din lokale DMV kontoret for å finne ut om de tilbyr denne tjenesten.
3

Besøk add123.com. Dette er en tittel historie søkesiden sanksjonert av United States Department of Justice. Sett motorsykkelens VIN nummeret i søkefeltet, og klikk "check kjøretøy historie." Dette vil ta deg til en side der du kan kjøpe motorsykkel tittel historie rapporten.
4

Besøk Carco hjemmeside. Fra dette nettstedet kan du kjøpe en utvidet rapport som skal inneholde motorsykkel tittel historie. Denne siden er også sanksjonert av Department of Justice.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106108.html

Previous:
Next:

motorsykler