Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage motorsykkel rammer

Etablering motorsykkelen rammen er det første skrittet mot å bygge din egen maskin. Det finnes en rekke tilpassede valgene du kan gjøre i design, men universelt, er det flere skritt som må tas for å fullføre oppgaven, inkludert en god del sveising. Du trenger
Måling tapeGas arc welderSteel cutterDrawn-over dor steelYoke og styring tube bukseseler
Vis flere instruksjoner
en

Kart ut en generell design for motorsykkelen. Du må kjenne den generelle utseende og type motorsykkel du ønsker å bestemme lengden og bredde målinger og dimensjoner, av rammen.
2

Mål motoren området og gjøre justeringer på forhånd for eventuelle ytterligere vedlegg motoren din kan trenge som vil nødvendiggjøre endringer i ramme design.
3

Klipp din trukket mer enn spindel stålrør med en stål cutter. Skjær disse til lengden utpekt av design. Kutt stålrør for å redegjøre for styring åk, senter spenne og bunnskinner, samt de to bakre aksel rammer. Forlate 4 inches av ekstra lengde på hver brikke å gjøre rede for mulige sveising feil senere.
4

Ta snitt lavere skinnene i stål og bruke gass lysbue sveiser til å gjøre en sveis som fester motoren plater til lavere skinner.
5

Bruk en spenne plate å sveise de to åk deler til nedre skinnen, slik at åket ankommer styringsgruppen tube og har plass til røret mellom de to rørene. Styringsgruppen røret vil være om en kvart tomme tykk. Når styre-røret er sikkert til åket, sveis åket til rammen på en lignende måte.
6

Bruk gass sveiseapparat for å sveise den tverrgående avstiver til siderørene. For å gjøre dette, må sveise på baksiden av motoren og under rammen sentrum bar.
7

Avhengig av styring åk størrelse, klippe en passende størrelse sentrum bar og deretter passer den til åket . Sveis sentrum bar til de bakre stolpene, som kommer fra sentrum bar i en diagonal linje. Bruk et senter bæreavstiver å gjøre denne sveisen. Hjulet du bruker må passe mellom de to barene.
8

Bruk gassen bue sveiser til å sveise den viktigste støtten til rammen. Sveis støtte til sentrum jernbane og de nedre skinnene, rett på baksiden av motoren plate.
9

Monter bakre aksel bitene til rammen. Kontroller at det bakre hjulet vil passe først, og deretter fortsette å sveise de bakre akselsammenstillingene til hovedrammen. Deretter skyver styre-røret inn i røret, uten bruk av smørefett eller smøremiddel. Det bør hviler tett på plass.
10

Påfør en høy temperatur primer, etterfulgt av et lag med maling på rammen. Rammen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106260.html

Previous:
Next:

motorsykler