Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

CVK Forgasser Tuning Tips

The CVK forgasseren er produsert av japanske produsenten Keihin (hvis navn er avledet fra det andre tegnet av ordet "Tokyo") i flere MC-merker, inkludert Kawasaki. Selv om det ble primært konstruert for lav produksjonskostnad, har CVK et spor historie av god ytelse, enkelt vedlikehold og enkel tuning. Justering Tool

vanskeligste ting om tuning CVK carb på en Kawasaki rett og slett blir til det-det er bare om en 3/4-inch klaring mellom blanding-justeringsskruen og startmotoren. Det er ingen off-the-sokkel for å hjelpe deg, men du kan improvisere ved å plassere en høy kvalitet 1/4-tommers bred flat skrutrekker inn i en skrustikke og bøye tuppen. Du må kanskje varme opp metall skaft til rødglødende med en butan lommelykt som en forholdsregel mot å bryte den.
Factory Tuning
p Det er en enkel metode Hvis du trenger en baseline for fabrikken tuning. Forsiktig skru pilot eller tomgangsblanding skruen til det så vidt begynner å nå bunnen. Vær forsiktig så du ikke skader carb med over-innstramming. Når skruen strammes, sikkerhetskopiere den ut av carb etter én og 7/8 omdreininger til fabrikken posisjon.
Off-Road Tuning

Følg samme prosedyre for å sette fabrikken tune, men tilbake skruen ut av 2-1/2 omdreininger. Dette vil typisk gi best gassrespons off-road, men kan forårsake bogging på fortauet hvis du er i for lavt av et tannhjul. Denne tilnærmingen har en tendens til å fungere best i lavere høyder. Du kan finne blandingen litt rik i høyereliggende strøk.
Idle Drop Method

Tune din carb til "off-road" posisjon som ovenfor, og ta sykkelen ut for en kort tur for å varme motoren. Tilbake på garasjen, sette tomgang til mellom 1300 og 1500 RPM, slår tomgang skruen inn til motoren begynner å snuble, så den litt ut til du finner den høyeste tomgangsturtall. Deretter slår blandingen skruen inn til den inaktive dråper ca 30 RPM. Dette bør sammenfalle med høyest motor vakuum for å gi maksimal motoreffekt.
Eksos gass analysatorer
p Hvis du ønsker høyest tuning nivå, trenger du en eksos gass analysator. En oksygen sensor spenning på 0,49 volt vil gi deg en nesten perfekt 14.7:1 luft /drivstoff-forhold, en økning eller reduksjon på 0,1 volt vil tilsvare en 0,5:1 endring i luft /drivstoff-forhold. En karbonmonoksid prosentandel av 0,60 indikerer en 14.25:1 luft /drivstoff-forhold, legge til eller trekke fra 0,25:1 A /F ratio for hver 0,7 endring i karbonmonoksid prosentandel
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106124.html

Previous:
Next:

motorsykler