Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Sjokk på en motorsykkel

Justere luft sjokk på en motorsykkel kan tillate enklere slitasje på motorsykkel sjokk, dekk og sykkel selv, og gi rom for en mer behagelig tur for deg. Det er en enkel prosess å fullføre og kan gjøre en stor forskjell i måten du rir. Instruksjoner
en

Tenk over hva du prøver å oppnå ved å justere din motorsykkel luft sjokk. Førerkomfort er en av de viktigste faktorene, men du ønsker også å sørge for at fender ikke bunnen ut på bakhjulet.
2

vite hvor mange pounds av trykket du trenger til din kjørestil. For solo ryttere, trenger du 10 til 15 kg. press per sjokk. Når du sykler med en annen person eller reiser med en full ransel, vil det må være rundt 20 kg. Du vil aldri gå over 35 kg. av press.
3

Få riktig luft pumpe sjokk for sykkelen din. Disse selges på motorsykkel butikker og etter-markedet tilbehør butikker. Hvis du ikke kan finne en i din lokale butikk, spør om de kan spesielle bestille den for deg. Eller se online på produsentens nettside eller nettbutikk.
4

Stram pumpe inn luft sjokk. La den registrere dagens pounds av trykk, deretter pumpe den opp til måleren leser de ønskede pounds av press. Å teste og sørge for at linjene ikke lekker, la pumpen sitte på lufta sjokk i 30 minutter, så sjekk måleren for å se om det har gått ned. Hvis du pumper for mye i, bruker utgivelsen ventil på pumpen for å la noe luft ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106133.html

Previous:
Next:

motorsykler