Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Motorsykkel Bremser

Tidsrammen at du må endre motorsykkelens bremseklosser varierer avhengig av hvor ofte du rir og hvor hardt du bruke bremsene. Hvis det føles som du må jobbe bremsen håndterer hardere, bør du inspisere bremseklossene og erstatte dem hvis de er slitt ned. Bremseklossene ligger innenfor de calipers på forhjulet, omtrent som på biler. Du trenger:
Momentnøkkel
Wire
Brake renere
Håndklær
flat skrutrekker
tre blokk
Motorsykkel bremseklosser
Needle-nese tang
unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

støtte opp motorsykkelen og støtte den på sitt senter stand. Hvis du har en jobb stå for en motorsykkel, vil dette fungere, også. Hold gaffel gratis, så du enkelt kan slå forhjulet.
2

Koble bolter for bøylen med en skiftenøkkel og fjerne bøylen ved å skyve dem av gaffelen hvis du kan. Noen sykler har faste målepunkter som du ikke kan fjerne
3

Komprimer bøylen stemplene ved å trykke på dem fra innsiden med en flat skrutrekker eller trestykke -. Holde de gamle bremseklossene i bøylen som du gjør dette vil gi deg mer innflytelse. Kontroller bremsevæske nivå innenfor master sylinder som du komprimere stemplene for å sikre at væsken ikke koker over.
4

Fjern alle låsepinnene og støv skjold for bremseklossene med en flat skrutrekker eller unbrakonøkkel. Hvis det er klemmene, bruke nebbtang for å fjerne dem ved å gripe dem i loopen slutten. Elektrodene og deres klamme skulle falle ut når alle stopperne er fjernet, på faste calipers, riste dem inntil de gamle bremseklossene falle ut
5

Rengjør innsiden av bøylen med en aerosol brems renere. , spesielt området rundt bøylen stempler. Bruk engangs håndklær til å tørke bort noen overdreven oppbygging at renere alene ikke vil fjerne.
6

Monter de nye bremseklossene inn kalipperne, sjekke retninger for å se om du bruker nye hvin shims og braketter med dem eller de opprinnelige. Unngå å berøre overflaten av puten ansikter som du setter putene inn målepunktene.
7

Place bøylen tilbake i samme posisjon det var opprinnelig i på gaffelen hvis du har fjernet det. Sikre bøylen tilbake på gaffelen beinet ved å installere beholde pins, klipp og bolter.
8

Sett bremsene ved å pumpe dem før de føler seg fast.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106079.html

Previous:
Next:

motorsykler