Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Strap Ned en Honda Shadow

Noen ganger trenger du kanskje å transportere Honda Shadow på annen måte enn å faktisk gjøre narr av den. For å nå dette målet, er det viktig å vite hvordan du skal stroppen ned motorsykkelen på en tilhenger eller i en lastebil seng og for å hindre den fra å bli skadet på noen måte. Prosessen krever bare grunnleggende verktøy. Du trenger
Standard motorsykkel tie-downsTruck seng eller tilhenger med slips kroker
Vis flere instruksjoner
en

Trekk Honda Shadow på tilhengeren eller inn i lastebilen seng. Hvis du ikke har en motorsykkel rampe for å få motorsykkelen inn i lastebilen sengen, kan du enkelt bruke en lang bord å laste sykkelen. Bare sørg for at styret er lang og solid nok til å romme motorsykkelen.
2

Trekk motorsykkelen helt inn i fronten av sengen eller tilhenger, å trykke på forhjulet mot noen sikring kanten. Hvis tilhengeren har en motorsykkel dekk brakett, sørg for at braketten er sikker før du fester sykkelen ved siden av.
3

Plasser standard tie-downs i tie kroker på begge sider av motorsykkelens sykkelstyret. Fest side lengst fra innstramming klippet til sengen av lastebil eller tilhenger. Du vil ha innstramming klipp side å bli festet til motorsykkelen.
4

Sikre den andre siden av tie-downs til det innfelte på styret av motorsykkelen. Møte den åpne siden av krokene mot deg. Dette vil hindre dem fra å skli av.
5

Komprimer hjuloppheng foran på motorsykkelen ved å lene fremover og trykke ned på sykkelstyret. Som du holder suspensjon ned, stram klemmene på begge tie-downs så jevnt som mulig. Dette vil cinch opp tie-downs og trekk motorsykkel frem og ned.
6

Når sykkelen er fullt sikret, knyt en enkel knute med slakk leftover på begge tie-downs. Dette vil bare hjelpe de tie-downs fra slipping og løsner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106364.html

Previous:
Next:

motorsykler