Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere en Honda XR80

Honda XR80 motorsykler er ganske lavt til bakken med lager innstillinger. Men av ulike grunner, kan det være lurt å senke suspensjon på en av disse motorsykler ytterligere. Prosessen er ganske enkel, og krever bare grunnleggende verktøy. Du trenger
Motorsykkel jekkfoten eller senter standLarge skrutrekker eller crowbarHammer
Vis flere instruksjoner
en

Trekk motorsykkelen til et åpent og tilgjengelig område, og løfte sykkelen på en jack stativ eller et senter stativ. Pass på at bakdekket har all vekten av det og kan bevege seg fritt.
2

Finn den bakre sjokk på motorsykkelen. Deretter bruker en stor skrutrekker eller et spett og en hammer for å løsne stramme bolten på toppen av sjokk. Dette vil være den laveste av de to tynne boltene på toppen sjokk mount. Løsne boltene ved å plassere kubein eller skrutrekker på den firkantede kanten av bolten, og pounding bolten løs.
3

Vri hele sjokk montering mot klokken bare bruke hånden. Dette vil skape slakk i hjuloppheng og føre setet på motorsykkelen for å senke.
4

Hold vri sjokk enheten til motorsykkelen er i ønsket høyde.
5

Stram sjokk boltene på samme måte som du løsnet dem. Hamre dem flere ganger og få dem så tett som mulig. Dette vil hindre dem fra å komme løs og forårsaker suspensjonen å synke enda lavere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106368.html

Previous:
Next:

motorsykler