Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Historien om Honda Motorsykler

Honda er en produsent av motorsykler og biler, få et fotfeste i det amerikanske markedet i 1960 ved å innføre en rekke drivstoff-effektive, rimelige motorsykler som jaget den ærverdige britiske motorsykkelen beslutningstakere bort og til slutt førte den unge motorsykkel selskap til å bli den nest største bilprodusent i Japan, bak Toyota. I 2008 var det den eneste bilprodusenten som viser et overskudd i den svekkede globale økonomien. Etterkrigstidens start

Soichiro Honda begynte å bygge motorsykler med kasserte hæren motorer i 1946 for å gi økonomisk transport for publikum.
Dream Machine

I 1949, Model D, eller Dream, debuterte motorsykkel med en 50cc motor.
blir større

Av 1958, hadde Honda utviklet fritids C100 Super Club motorsykkel, deretter fulgte i 1965 med CB450 som direkte konkurrerte med britisk-eide Triumph, BSA og Norton.
erobrer Storbritannia

britiske motorsykkelen beslutningstakere mistet deres holder i USA når Honda brukte rettssaken fleksible teknikker og en vilje til å investere i sine fabrikker for å bli topp eksportør til USA
Racing Bakgrunn

Alltid en konkurransedyktig sykkel på racerbanen, debuterte den dyre, elegant designet NR500 på slutten av 1970-tallet. Sin raskeste serieproduserte sykkel, den CBR1100XX 1137cc Super Blackbird, ble produsert i 1996.
Gold Wing

Hondas mest holdbare motorsykkelen, den Gold Wing, startet produksjonen i 1980 og fortsatt en favoritt blant entusiaster for sin lette konstruksjon og makt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106309.html

Previous:
Next:

motorsykler