Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner forgasseren Fra en motorsykkel

Det er viktig for eieren av en motorsykkel til å bli kjent med hvordan det fungerer. Du kan spare penger ved å lære hvordan å utføre enkelte reparasjoner og vedlikehold på egen hånd. Å vite hvordan du fjerner forgasseren kan du spare hundrevis av dollar over ved hjelp av et verksted . Instruksjoner
en

Løsne gass og tomgang kabel. Du bør være i stand til å få tilgang til drivstoff linje. Trekke det ut og rocke forgasseren og tilbake .
2

Flytt forgasseren av manifold . Unngå stanger den mot motoren.
3

Husk hvor chokevaieren var fordi du trenger for å mate den gjennom braketten . Braketten er noen ganger der for å veilede drivstoff linje . Legg merke til voes bytter der.
4

Ta kabelbanen opp , over og ut av toppen av braketten , og deretter klippet det ut . Vær forsiktig når du håndterer kablene fordi du lett kan knekkes dem . Dette kan skje når enden av kabelen er ridning utenfor braketten , og du kan ikke flytte cam tilbake for å få ut kabelen .
5

Trekk inaktiv kabelen ned å trekke chokevaieren ut . Når chokekabelen er ute, gå inn og koble fra sugeslangen , som er koblet til baksiden av voes bryteren og vakuum -opererte petcock . Koble at å fjerne forgasseren fra motorsykkelen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106173.html

Previous:
Next:

motorsykler