Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan virker en O2 Sensor Arbeidet med en motorsykkel?

Vanligvis funnet i en motorsykkel inntak og eksossystem., En O2, eller oksygen, er sensor en datainnsamling komponent som brukes på mange drivstoff-injisert motorsykler. Formål

En oksygenføler sender målinger av mengden av oksygen som strømmer inn i inntak eller utløp systemet til den elektroniske styreenheten. ECU justerer deretter drivstoff-til-luft ratio for ytelse eller utslipp-relaterte formål.
Funksjon

mest drivstoff-injisert motorsykler kjører på en forhåndsbestemt drivstoff innstilling med små justeringer som er gjort som oksygennivået endres. I høyereliggende områder, for eksempel, ville ECU justere drivstoff levering mot lavere oksygennivå.
Advarsler

Skifte lager eksosanlegg med en ettermarkedet oppgradering kan forårsake problemer hvis et festepunkt for O2 sensoren ikke er til stede. En O2 sensor eliminator settet anbefales for å forhindre uriktige O2 sensorene.
Fuel-Injection Controllers

Tuning innsprøytningssystem er mulig med en aksje O2 sensor gjennom bruk av en ettermarkedet bensininnsprøytning kontrolleren, slik at brukeren kan sette drivstoff kurve som ønsket.
Potential

evne til å produsere en stadig tilpasse bensininnsprøytning Kartet er mulig ved bruk av en riktig utstyrt innsprøytnings-kontrolleren og O2-sensor. Designet primært for lukkede-retters racing, kan denne type system produsere en sterk strøm kurve mot skiftende forhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106504.html

Previous:
Next:

motorsykler