Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel luftinntak en Automobile Air Intake

Ønsker du å lage unike motorsykler, tilpasset sykkel utbyggere ofte til teknologi skapt for andre kjøretøy for inspirasjon. Utnytte en ettermarkedet kald luft inntak designet for en bil eller lastebil kan opprette en drastisk endring i ytelse og visuelle virkningen av en tilpasset sykkel. Parret med riktig eksosanlegg og riktig innstilt drivstoffsystemet, kan en kald luft inntak generere enorm makt. Siden omfattende tuning vil være nødvendig for å kompensere for økningen av luft inn i delikate luft /drivstoffblandingen, er dette prosjektet ikke egnet for de som ikke er kjent med de nødvendige drivstoffsystemet tuning ferdigheter. Du trenger
Digital skyvelære
Eksos slange
Kald luft inntak cone filter
Gummi inntak montering boot
Slangeklemmer
Vis flere instruksjoner
1

Mål diameteren på din forgasser er Inlet boringer med en digital caliper. Innløpet boringen er den del av forgasseren som normalt festes til fabrikken luftboksen og filtrer.
2

Velg en lengde på eksos-rør og en foring støvel for å passe til diameteren av innløps-boringen. Avhengig av plasseringen av forgasseren, må du kanskje kjøpe en dor bøyd u-sving rør for å lede det nye inntaket mot fronten av motorsykkelen.
3

Slide en slangeklemme løpet Begge ender av montering støvelen. Installer den ene enden av støvelen til forgasseren og stram slangeklemme. Fest eksos slangen til den motsatte enden av støvelen og stram de resterende slangeklemme til å feste slangen.
4

Plasser en slangeklemme på slutten av kald luft inntak filter kjegle. Skyv filteret over enden av eksos slangen og stram slangeklemmen å sikre den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106122.html

Previous:
Next:

motorsykler