Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan håndtere BMW Motorsykkel Tilbakekalling

En tilbakekalling på en BMW motorsykkel er seriøs business . Mekanisk svikt fører til ulykker og holder sykkelen fra å kjøre i optimal stand . Hold deg oppdatert på dagens tilbakekalling informasjon , få sykkelen regelmessig service og adresse eventuelle problemer på en riktig måte . Instruksjoner
en

Finn ut om det er noen minnes på BMW motorsykler . Besøk nettsteder som Web Bikeworld og Motorsyklist Online for å holde deg oppdatert på dagens tilbakekallinger (se Resources nedenfor) . Finn din modell av BMW sykkel og klikk på den. Finn det året sykkelen ble gjort, og klikk på den. Hvis det er noen minner , nettsiden lister som bestemt del trenger arbeid.
2

Kontakt din lokale BMW motorsykkel forhandler. Finn din nærmeste forhandler til deg på BMW motorsykler (se Resources nedenfor) .
3

Ring forhandleren og bekrefte tilbakekalling informasjon. Når du har bekreftet informasjonen , gjøre en avtale for å få BMW motorsykkel service.
4

Drop motorsykkelen av på giveren på det planlagte tidspunktet for avtalen . Giveren vil reparere eller erstatte den tilbakekalte del og ofte uten kostnad for deg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106184.html

Previous:
Next:

motorsykler