Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Paint Ideer for Motorsykler

Maleri en motorsykkel kan være en stor avgjørelse, siden de fleste motorsykler er laget med profesjonelle glanset maling jobber. Men fabrikken maling er vanligvis en solid farge og kan være for vanlig for din smak. Velge en maling ordningen, design, grafikk og farger du vil bruke kan være vanskelig, vurderer nesten ubegrensede muligheter tilgjengelig i dag. Exotic Paint

House of Kolor og Alsa Corp er maling selskaper som tilbyr eksotisk og spesiell maling for biler og motorsykler. Malingen er dyrt og ikke vanligvis tilbys på de fleste lokale automotive forsyne butikkene. Chrome malingen er tilgjengelig som kan gjøre hele motorsykkelen ser ut som det har blitt dyppet i krom. Den krom kan også være farget forskjellige farger. Retro Glow er en linje av maling laget av også Corp som lyser i mørket i flere timer etter å ha blitt utsatt for sollys. Prizm maling er laget for å se en solid farge i skyggen, men når lys eller sollys skinner på den, eksploderer maling i en rekke forskjellige farger. Andre spesielle farger er brukt til å lage en rekke forskjellige design og mønstre i malingen som slangeskinn, penselstrøk og enda en marmor effekt.
Tradisjonell design

Motorsykler har blitt malt med flammer i alle farger og temaer siden de først treffer veien. Tribal flammer, 3-D flammer, ghost flammer og andre typer flammer er populære. Flat-svart maling jobber er populære på eldre stil motorsykler. Flat maling jobber er malt fast med svart maling og deretter malt med en klarlakk som inkluderer en utflating middel blandet i. Dette gjør at motorsykkelen ser kjedelig heller enn å ha en blank finish.
Bilder Andre Designs

En profesjonell air brush maler kan male nesten alle design eller bilde på toppen av en vanlig base strøk maling. Hele motorsykkel kan males eller bare et lite område. Pin striper har vært en tradisjonell måte å male en motorsykkel, selv om de kan brukes med moderne design. Pin striper kan brukes på en eksisterende eller ny maling jobb. De brukes på toppen av maling eller toppen av klarlakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106418.html

Previous:
Next:

motorsykler