Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke Motorsykkel motorolje

Det anbefales at oljenivået på en motorsykkel skal kontrolleres i løpet av hver andre eller tredje drivstoff-up, ifølge Aaron Hochnadel, som har over 20 års erfaring reparere biler og motorsykler. Han sier at hvis oljen er lav, lagrene løpe tørr og motoren potensielt kan låse opp, noe som resulterer i massive indre skader. På den annen side, hvis oljen er for høy, kan det blåser sel ut, forårsake lekkasjer og hindre performance.Check brukerhåndboken spesifikke for motorsykkelen din til å finne riktig type og mengde olje til bruk. Du trenger
Motorsykkel manuell
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setet ved å skyve den frem og opp. Peilepinnen og batterilokket er plassert under setet på de fleste motorsykler. Setet er låst på plass for å hindre tyveri og uautorisert tilgang. I dette tilfellet er det en lås på venstre side av motorsykkelen, ved siden av setet. Bruk tenningsnøkkelen til å låse opp denne saken og fjerne setet.
2

Skru peilepinnen. Et tynt lag med skum dekker batterirommet og bør fjernes for å tillate enklere tilgang til peilepinnen, som ligger i øvre høyre hjørne (når du sitter på motorsykkelen) av det utsatte området.
3

Tørk av peilepinnen med en ren klut.
4

Nivå sykkelen.
5

Stick peilepinnen tilbake i uten å skru den på plass.

6

Ta ut peilepinnen og kontroller oljenivået. Oljenivået skal ligge innenfor rekkevidden av luka markerer synlig på peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106470.html

Previous:
Next:

motorsykler