Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Tie Down Tips

Knytte ned en motorsykkel kan virke lett i begynnelsen, men det er flere ting du bør vurdere. Hvis du plasserer tie-down stropper på feil sted, risikerer du å skade motorsykkel eller finne din sykkel mangelfullt festet til tilhengeren, lastebil seng eller transportkassen. Her er noen ting å tenke på når du binder ned motorsykkelen. Det handler om stabilitet

Du må bremse sykkelen din trygt tie det ned. Dette betyr hjul vil ikke snu, og sykkelen ikke påvirke frem og tilbake. Den enkleste måten å sikre stabilitet og stillstand er å stå på sykkelen rett opp i stedet for å la den hvile på støtten. Hvis du har et senter stativ, kan du bruke den, men ved hjelp av hjulene faktisk gir deg en mer stabil base.

Distribuer dine tie downs jevnt og knytte dem så mye som mulig. Hvis sykkelen er på baksiden av en pickup lastebil, plasser den i midten og knyt stroppene (eller tau) til de fremre og bakre hjørner av sengen. Dette vil tillate tauene til å holde lasten mer fast enn om de var bundet tettere inn mot midten.
Velge festepunkter

Ankerpunkter er lett å plukke- -en trailer eller lastebil seng har vanligvis gode ankerfester i vanlig syn som en del av designet. Bind ned punkter på sykkelen er litt annerledes og ta litt mer tanke. Tanken er at du skal flytte en fast montert del og bruke den til å komprimere fjæringen litt, så den delen du bruker, det må være strukturelt lyd.

De fleste bruker innsiden av styret, som nær den øvre trippel tre som mulig. Avhengig av om du har stigerør eller ikke, kan du selv være i stand til å binde sykkelen ned ved hjelp av øvre trippel treet selv. Hvis du ikke vet hva den triple treet er, kan du finne det holder hver av gaffel rør og styringsgruppen stilk, høyre på forsiden av rammen, og toppen av gaffelen. Bind ned punkter på baksiden er tøffere å finne, men de fleste foretrekker å finne en utsatt del av rammen eller suspensjon.
Tight, men ikke for stramt

Når du har plukket festepunkter og forankringspunkter, er det på tide å stramme alt ned. Stram stroppene eller tau jevnt fra side til side for å unngå at sykkelen tipper på hver side. Som du stramme stroppene, vil du legge merke til at suspensjonen komprimere. Dette vil bidra til å holde spenningen på stroppene eller tau og holde sykkelen fast under transport.

Stram alt ned, men vær forsiktig så du ikke strammer for mye, som for mye vedvarende kompresjon i suspensjon kan skade gaffel sel. Test dine tie downs når du er ferdig: sykkelen skal ikke bevege seg fra side til side mer enn noen få inches, hvis i det hele tatt, og bør ikke rulle frem og tilbake i det hele tatt. Dette betyr forlater sykkelen i gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106478.html

Previous:
Next:

motorsykler