Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en motorsykkel Flat Tire

Flat dekk skje. Enten du kjører gjennom en ny konstruksjon område og punktering dekk med en spiker eller traff en stein på siden av veien, på et tidspunkt må du endre et flatt dekk. Være forberedt på forhånd og lære hvordan du endrer flatt dekk så når det uunngåelige skjer, er du klar til å komme tilbake på veien så snart som mulig. Du trenger
Motorsykkel dekk reparasjonssett
skrutrekker
Gummi sement
Vis flere instruksjoner
en

Hold et reparasjonssett med motorsykkelen din til enhver tid . En standard reparasjonssett fra sykkelens produsenten vil normalt inneholde en boks kutter eller barberblad, ekstra CO2 patron, et dekk trykkmåler, en ventil stammen remover, et reservebatteri stilk og en plugg settes inn i øret. Øve på å bruke dette settet på en gammel dekk så når den tid kommer at du vet nøyaktig hva du skal gjøre.
2

Kontroller dekkenes for skaden. Hvis du finner en spiker eller annet stykke vrakgods fast i dekket, sjekk resten av dekket før du fester den for å sikre det er det eneste skadet sted. Hvis du ikke kan finne den eksakte punktering mark, sjekk ventilen stammen for å se om det lekker luft.
3

Fjern element som punkterte dekket nøye. Hvis det er en spiker eller en stein, trekk den ut sakte for å hindre ytterligere skade. Hvis det er en skrue, bruk en skrutrekker fra din reparasjonssett og skru det. Trekke ut en skrue kan føre til mer av dekket for å rive noe som gir deg en større hull til patch.
4

Rengjør og forberede stikkstedet. Bruk vann eller en fuktig towelette å tørke av skitt på dekket. Forbered dekket ved hjelp av en plug innsetting enheten i reparasjonssett for ujevn opp området. Dette vil hjelpe lim limstift bedre.
5

Ta gummi sement og sette en liten mengde på innsetting enheten. Skyv den inn i dekket såret for å få lim på innsiden, kanter og utenfor dekket.
6

Dekk den nye pluggen med gummi sement. Du ønsker å få den helt våt, men ikke så mye at sementen drypper av pluggen. Feste pluggen til innsetting enheten og sakte presse det inn i dekket. Når pluggen er helt inn, trekk ut innsetting enheten.
7

Place vann rundt kantene på den nye pluggen. Hvis vannet ikke boble, det betyr at luften ikke slipper ut og pluggen er sikker. Refill dekket med CO2 patron, og du er klar til å komme tilbake på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106170.html

Previous:
Next:

motorsykler