Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel Saddlebags

Motorsykkel saddlebags kommer i mange typer, stiler og materialer. De bruker til å bære personlige eiendeler, førstehjelp kits og ekstra ting. De kan være pyntet ut eller vanlig, og er en enkel måte å bære utstyret rundt når du reiser på en motorsykkel. Historie

Tre menn er kreditert med patentering motorsykkel saddlebags: Stephen Galbraith, Thomas Wargin og R. Kirk Rasmussen. Den offisielle patent på motorsykkelen saddlebag ble innlevert i 2001, men ble ikke akseptert før 2004. Motorsyklist, derimot, har vært rigging bagasje eller poser til motorsykler siden motorsykler ble oppfunnet i 1867 (den første motorsykkelen ble oppfunnet av Stephen Roper og var kull-drevet).
Funksjon

Den ultimate funksjon av en motorsykkel saddlebag er å bære og oppbevare ting. Den offisielle patenterte motorsykkel salveske er montert på baksiden av en motorsykkel like over bakhjulet. Det er avlang i form og har et hengslet lokk. Innsiden av saddlebag er uthult og ofte har en beskyttende fôr. I denne hule området er der klær, mat, medisinsk utstyr eller bare ting kan lagres for reiser.
Egenskaper

Hver motorsykkel saddlebag kan være personlig eller en standard versjon. Det er helt opp til motorsyklisten smak. Materialet som brukes kan være lær, lerret eller andre tøffe stoffer. Noen saddlebags kommer med ekstra lommer for oppbevaring av penger, nøkler, lommebøker og mobiltelefoner, mens andre salveskene kan være generiske eller enkle versjoner med ett stort holder plass. Noen funksjoner på en motorsykkel saddlebag kan være dusker, metall stendere eller skinn broderi.
Fordeler

Motorsykkel saddlebags kan lagre omtrent alt du kan tenke på. I stedet for å prøve å fylle jakkelommene, bukser lommer og vest lommer med reiseeffekter en saddlebag gir motorsyklisten bekvemmelighet. Dette er et sted å oppbevare ekstra klær, penger, mat og andre niceties som kan være nødvendig når du reiser. Det også tilpasser en motorsykkel, som eiere kan dekorere saltasker i henhold til deres personlige smak.
Hensyn

Et par viktige ting å huske på en motorsykkel saddlebag er ekstra klær , skjulte penger, et førstehjelpsskrin, en sveitsisk hær kniv og en hermetisert eller tørr måltid. Disse tingene kan komme godt med når du reiser en lang landevei i midten av ingensteds, eller bare når du ønsker å ta en tur. Du vet aldri når du trenger disse ekstra elementer, så det er alltid godt å holde dem på hånden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106218.html

Previous:
Next:

motorsykler