Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er forskjellen mellom en Suzuki M50 og C50?

The Boulevard C50 og Boulevard M50 er motorsykler produsert av Suzuki Motor Corporation siden 2005. Mens M50 og C50 er kryssere basert på tidligere Suzuki-modellene, de inneholder viktige forskjeller. Til tross for sine unike egenskaper, er M50 og C50 priset på samme nivå innenfor Boulevard linje av Suzuki motorsykler. Origins

I 2005 Suzuki overhalt mange av sine motorsykkel modeller, og tilbyr nye navn og funksjoner for å holde sin merkevare frisk og trekke nye kjøpere inn i sine utstillingslokaler. Fra og med 2005-modellene, ble Suzukis cruiser modeller kjent som Boulevard serien. De nye Boulevard modellene var arketypiske kryssere, med klassisk styling og lav slengt rammer. Disse motorsykler handlet med høy ytelse evner for utseende og komfort på langdistanse stasjoner og var ment å være en separat og distinkt kategori fra Suzukis sport modeller. Blant Boulevard cruisers var Boulevard M50 (det nye navnet på det gamle Marauder modell) og Boulevard C50 (tidligere kjent som Volusia).
Boulevard modeller

Suzuki lanserte sin Boulevard linje ved den amerikanske Suzuki National Motorcycle og ATV Dealer Meeting i Las Vegas i 2004. Både Boulevard M50 og Boulevard C50 var lik modellene de erstattet. Den mest merkbare forskjellen med innføringen av Boulevard navneskilt var innføringen av et innsprøytningssystem som erstattet forgassere Suzuki hadde brukt på tidligere motorcycles.Originally tilbyr Boulevard serien funksjoner modeller kjent som S40, S50, S83, C50 og C90 . Boulevard motorsykler med en "S" betegnelse ble noen ganger referert til som "stilig" modeller, for deres utseende oppgraderinger. "C"-modellene, inkludert C50, var kjent for sin "klassiske" cruiser design. Senere i 2005, ville Suzuki legge til "M"-serien av "muskel" motorsykler til hetten av listen over boulevard tilbud.
Om Boulevard C50

Suzuki henvist til Boulevard C50 som modell VL800. Dette var på grunn av sin 805cc motor (oppført i noen salg brosjyrer som en 800cc motor). Denne motoren var en væskekjølt 45 graders V-twin. The Boulevard C50 har også en fem-trinns girkasse og en solid aksel endelig kjøre. Alle Boulevard C50-modellene kom fra Suzuki med en baksetet og foten pinnene slik at de kunne bære en passasjer bak føreren uten behov for noen ekstra equipment.Since 2005 har Boulevard C50 vært tilgjengelig som en serie av spesielle modeller, vanligvis utpekt ved en ytterligere bokstav i enden av navnet. Den C50T kom med en touring pakke som inkluderte ekstra oppbevaringsrom i form av salveskene, en ryggstøtte for passasjersetet og en frontrute. Den C50SE var en limited-edition Boulevard C50-modellen med en flamme maling jobb og C50C inneholdt spesielle aluminiumsfelger.
Om Boulevard M50

Suzuki Boulevard M50 ble utgitt senere i 2005. Det var kjent internt i Suzuki som VZ800, igjen med henvisning til sin 805cc motor karakter på 56 hestekrefter (en væskekjølt 45 graders V-twin). The Boulevard M50 også inkludert de samme fem-trinns girkasse og kardang som de som brukes på Boulevard C50.The Boulevard M50 ble også tilbudt som en Special Edition-modell som tillot kjøpere til å velge mellom flere to-tone farger. Standard M50 modellen var bare tilgjengelig i svart.
Store Likheter og forskjeller
p Som medlemmer av samme Boulevard cruiser modell linje, C50 og M50 er faktisk ganske lik . Begge har en 805cc motor og en relativt lav vekt (rundt 650 pounds for C50, under 600 for M50). Foruten veier mindre, er M50 en litt mer kraftig motorsykkel med 56 hestekrefter i motsetning til C50 er 53 og 69 Nm dreiemoment i stedet for 62.For så lenge Suzuki har tilbudt Boulevard linjen, har C50 vært kjent som den enkleste modell med få valgfrie funksjoner og en mer ren, klassisk design. Men det er også tilgjengelig i flere varianter enn M50, som bare får et nytt fargevalg i tilfelle av M50 Special Edition. Salget har vært sterk for både C50 og M50 siden 2005, og Suzuki plass som en betydelig aktør innen design, produksjon og markedsføring av cruisers er godt etablert i dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106400.html

Previous:
Next:

motorsykler