Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å polere aluminium på Sportster vippedekslene

De fleste av motorsykkelen rocker dekker laget for Harley-Davidson Sportster er umalt med en aluminium finish. Selv om disse vippedekslene ser flott ut og skinne som glass når de er godt polert, kan de virkelig skjemme utseendet på sykkelen når de er flekkete og pitted. Polering dem er en relativt enkel prosess, men det er også en lang prosess med mange trinn og nødvendige materialer. Budsjett et par timer til dette prosjektet og gjør deg klar for fantastiske resultater. Du trenger:
bil eller motorsykkel vask
Bucket
Bilvask mitt
Gamle tannbørste
gamle håndklær
Gummihansker
Sandpapir
Bowl
Mikrofiber kluter
Vernebriller
støvmaske
Elektrisk drill
Polering plate eller ball vedlegg for bormaskin
Aluminum polsk
Vis flere instruksjoner
en

Vask alle av den eksponerte aluminium på vippedekslene bruker bil eller motorsykkel vask og vann blandes i en bøtte. Bruk en bilvask mitt å skrubbe, men har en gammel tannbørste klar til å komme inn på alle de trange steder. Skyll bort såpeskum og tørk vippedekslene med gamle håndklær.
2

Ta på gummihansker og velg et stykke sandpapir et sted mellom 200 og 400 korning. Hold deg til den nedre enden av dette spekteret hvis du har massevis av gunk og skraper på rocker dekker, og om de ser ganske bra allerede, hold deg til den høyere enden.
3

Dypp sandpapir i en bolle med vann og sand vippedekslene. Arbeid i små seksjoner og sand frem og tilbake, ikke i et sirkulært mønster. Sand i samme retning over hele overflaten av vippedekslene. Dypp sandpapir tilbake i vannet hvert 20. sekund eller så å holde den våt.
4

Bytt til en finere sandpapir i 400 til 800 grit rekkevidde. Sand vippedekslene med samme metode som før, bare denne gangen sand mot korn du opprettet i forrige trinn. For eksempel, hvis du pusset side til side i trinn 3, sand opp og ned.
5

Sand vippedekslene igjen, bare denne gangen flytte opp til et papir i 800-1200 grit rekkevidde. Sand i en 90 graders vinkel til sliping mønster fra den forrige.
6

Sand vippedekslene opptil tre ganger til, ved hjelp av en høyere grit papir hver gang og alltid bytte retninger hver gang du sand . Bruk våtsliping metoden hver gang.
7

Tørk vippedekslene helt med en fuktig klut og buff dem tørre med ren microfiber kluter. Undersøke dem nøye for å være sikker på at det ikke er noen slipende partikler igjen på aluminium flater, men unngå å berøre metallet.
8

Skyv polering plate eller ball vedlegg på litt klemmen av elektrisk drill og skru den ned. Ta på deg vernebriller og støvmaske.
9

Påfør aluminium polish i henhold til produsentens instruksjoner. Noen polerer fungere bedre hvis de er brukt til metallet først, mens andre er bedre egnet for søknad til polering platen.
10

polsk hele overflaten av vippedekslene. Ved bruk av drill, ta på litt press for å presse vedlegget mot metall, men bruker ikke så mye press at motoren i drill bremser ned. Arbeid i små seksjoner, skinner hver del før du går videre til neste. Du bør satse på en ensartet glans over hel del av Vippedekslet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106350.html

Previous:
Next:

motorsykler