Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Hjelmer Pros & Cons

En motorsykkel hjelm gir beskyttelse for de mest vitale kroppsdeler --- hodet. Hjelm lover er på plass i de fleste av statene, og heftige bøter vurderes mot motorsyklister som ikke adlyder loven. Men mange motorsyklister fortsatt motsette seg å bli tvunget til å bruke hjelm. Noen hevder at ulempene forbundet med hjelm oppveie fordelene. Hva en hjelm Har

Et riktig sertifisert hjelm opererer ved å redusere mengden av kinetisk energi overført til hjernen i en innvirkning ved å spre den styrken over hjelmens stivt skall. Den resterende kraften absorberes av hjelmens indre liner. The National Highway Traffic Safety Administration, sammen med ulike hjelm produsenter, hevder at en hjelm kan redusere hjerneskade med så mye som 69 prosent. Trafikken etaten hevder også at livene til anslagsvis 6300 motorsyklister kunne vært reddet mellom 1985 og 1995 hvis de hadde vært iført hjelmer.
Helmet Begrensninger

Mange motorsyklister mener at hjelm bør være et spørsmål om valg. Noen sier de sidene av ansiktet skjold blokkere deres synsvinkel og at hjelmen tykke skall og indre liner svekke deres evne til å høre. Hjelm motstandere hevder også at den ekstra vekten av hjelmen kan faktisk skade brukeren under en ulykke.
Debunking myter

Studier har blitt gjennomført som svar på mange av påstandene hjelm motstandere. En studie utført ved University of Southern California fant at en hjelm var den mest kritiske faktoren for å forebygge alvorlige hode-og nakkeskader. En rapport fra National Highway Traffic Safety Administration, "Uten motorsykkel hjelmer vi alle betale prisen," sier at en standard hjelm er nødvendig for å gi en betraktningsvinkel på 210 grader, noe som kutter mindre enn 3 prosent av den gjennomsnittlige personens fulle perifer visjon. Hjelmen forbedrer faktisk en persons evne til å høre etter dempning vind og veistøy og la andre lyder til å bli hørt, så vel som de ville være av noen ikke hjelm.
Andre fordeler

Hjelmer kan også redusere rytter tretthet ved å forbedre aerodynamikken, og en hjelm med visir tilbyr også øyebeskyttelse. Vindhastigheten utholdt av en rytter i høy hastighet kan understreke rytterens nakkemusklene. Mange produsenter --- som Bell, Shoei og HJC --- designe sine hjelmer med hjelp av en vindtunnel for å skape en mer strømlinjeformet skjema. Full-face hjelmer også råd til en høyere grad av beskyttelse, hindrer regn og rusk fra midlertidig blindende brukeren. Noen nyere hjelm design nå innlemme en flip-down tonet indre visir, som gir brukeren en gjenskinn-reduserende visir for dagtid ridning og en klar visir for natten ridning.
Helmet Law Motstanden

Mange organisasjoner, som for eksempel den amerikanske Motorcycle Association og American Bikers Aktiv Mot Education, har dannet siden advent av universelle hjelm lover å forsøke å oppheve dem. Mange aktivister ikke motsette seg hjelm som sådan, de er imot å bli tvunget til å bruke hjelm. AMA dedikerer mye av sine ressurser mot å fremme rytter opplæring om sikkerhetsutstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106449.html

Previous:
Next:

motorsykler