Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan begynne å skrive en bokanmeldelse

Skrive bokanmeldelser hjelper deg å fokusere på kjernen av informasjonen. Anmeldelser er en vanlig skoleoppgave, og gjennomgår ferdigheter som forskning og redigering kan brukes på hvilken som helst rapport eller forskning. Mange bøker er brede i omfang, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Å ha et veikart til følge er alltid en stor hjelp. Instruksjoner
Les boken
en

Les boken. Ikke gå glipp av forord eller innledning. Hvis mulig, lese boken to ganger, én gang for å få en oversikt og igjen for å konsolidere din forståelse.
2

Ta notater mens du leser. Spesielt prøve å identifisere bokens struktur, publikum og dine egne inntrykk av forfatterens stil og budskap.
3

Skriv ned interessante sitater og note sidetall på relevante passasjer.

Sorter Merknader
4

Gjennomgå notater og begynne å sortere dem i rekkefølge.
5

Type notatene inn i en tekstbehandler eller annen tekst editor for å gjøre sortering enklere.
6

Sorter notene for innledningen. Inkluder notater om forfatteren, ISBN og bokens format. Skriv ned hva du tror er forfatterens hensikt i å skrive boken. Deretter oppgi tema (emne) og avhandling (forfatterens tilnærming til faget).
7

Sorter notene for gjennomgangen hoveddel. Inkluder observasjoner av hvordan forfatteren støtter sin avhandling, om boken er relevant eller interessant, og om eventuelle fotnoter er nyttig. Inkluder notater om bokens stil.
8

skrive notater for konklusjonen. Ta med dine tanker om bokens stil og forfatteren.
Skrive anmeldelsen
9

Skriv din første utkast raskt, ved hjelp av strukturen bemerket i Sorter delen Merknader. Ikke rediger noe, bare få tankene ned. Ikke bekymre deg om rettskrivning og grammatikk for dette stadiet.
10

La gjennomgangen alene i en time.
11

Tilbake til vurdering for din første revisjon. Fikse staving og grammatikk feil, ordrike seksjoner og sjekk at du har sagt det du trenger å si.
12

La anmeldelse for en time.
Fullføre vurdere
13

Les og redigere andre utkast. Nå bør det bare være mindre tilpasninger for å gjøre.
14

Proof-lese dokumentet en siste gang, og gjør ditt endelige endringer.
15

Publiser eller send gjennomgangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106434.html

Previous:
Next:

motorsykler