Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan scorer dårlig kreditt motorsykkel lån

Ved hjelp av denne guiden vil du lære trinnene du må ta for å lykkes få en dårlig kreditt motorsykkel lån hvis kreditt er mindre enn optimalt. Du trenger
lav kreditt score og ønske om et lån
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis du har dårlig kreditt, er første skritt å finne ut nøyaktig hva kreditt-historie og kreditt score er. Når du har din kreditt historie, gjennomgå det nøye for å se om det er noen feil, eller elementer som du kan få fjernet. Gjør alt for å få negative eller feil oppføringer på kreditt historie korrigeres eller fjernes før shopping for deg dårlig kreditt motorsykkel lån.
2

Når du vet hva din kredittvurdering er, vil dette hjelpe deg å finne hvilken type långivere du vil ha best sjanse av å håndtere. Ikke alle långivere håndtere dårlig kreditt motorsykkel lån.
3

Siden du ikke ønsker å gjøre din dårlig kreditt noe verre enn det allerede er, før shopping for en dårlig kreditt motorsykkel lån, regne ut dine månedlige inntekter og månedlige utgifter nøye, for å se hva du kan realistisk råd. Se om det er noen månedlige utgifter du kan kutte, og deretter finne ut hvor mye penger hver måned kan du råd til å betale for din motorsykkel lån. Det vil også hjelpe deg å få et lån hvis du er i stand til å foreta en forskuddsbetaling på motorsykkelen.
4

Etter å gjøre noen undersøkelser for å finne långivere som spesialiserer seg på dårlig kreditt motorsykkel lån, gjøre en avtale og sende en lånesøknad. Før møtet med utlåner, har alle dine økonomiske og personlige opplysninger i orden og lett tilgjengelig.
5 p Hvis en utlåner slår deg ned for en dårlig kreditt motorsykkel lån, vil du deretter gjenta prosessen med en annen utlåner. Når du finner en utlåner som vil godkjenne deg, før de bestemmer seg for et lån, sørg for at du forstår priser og avgifter.
6

Etter å ha blitt godkjent, vil du vite hvor mye penger må forholde seg til , og kan gå til motorsykkelforhandleren å forhandle frem en avtale. Sørg for at du tar hensyn til hva den sanne "ut døren" prisen vil bli, inkludert eventuelle tilbehør, garantier, frakt eller andre utgifter, og sørge for at disse er alle spesifisert og dokumentert på den endelige regningen for salg. Sørg for at det endelige beløpet av dårlig kreditt motorsykkel lån er nok til å dekke alle de tilhørende utgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106435.html

Previous:
Next:

motorsykler